Cine este medicul de pe elicopterul SMURD care a murit la 42 de ani, după ce i s-a făcut rău la volan. A lăsat în urmă o familie cu doi copii

Ultima actualizare:

Reputatul medic Mihai Vlad, din Constanța, a murit fulgerător, duminică, 23 iulie, după ce i s-a făcut rău în maşină. În ciuda tuturor eforturilor depuse de salvatori, medicul nu a mai putut fi salvat şi a fost declarat decesul. În urmă a rămas o soţie şi doi copii, scrie adevărul.ro. 

Medicul Mihai Vlad a murit la vârsta de 42 de ani Foto: România TV
Medicul Mihai Vlad a murit la vârsta de 42 de ani Foto: România TV

Soția sa a fost cea care i-a acordat primul ajutor

Bărbatul a plecat de acasă, cu mașina, împreună cu soția sa, medic în Spitalul de Urgență Constanța, duminică în jurul orei 4.00, ca să își aducă acasă cei doi copii, aflați în vacanță. La un moment dat, în localitatea Mihail Kogălniceanu, bărbatului i s-a făcut rău. Speriată, soţia sa, tot medic de profesie a oprit într-o benzinărie pentru a-i acorda primul ajutor.

Până la sosirea echipajelor de salvare, starea medicului s-a înrăutăţit, intrase în stop cardio-respirator. În zadar au încercat colegii lui să-l resusciteze, în cele din urmă au fost nevoiţi să declare decesul bărbatului. Medicul de pe elicopterul SMURD Constanța, a lăsat în urmă o familie cu doi copii.

Mesaje din partea apropiaților 

„Am aflat că Dr Mihai Vlad, colegul nostru de la UPU-SMURD Constanța, nu mai este fizic printre noi! Sper că Dumnezeu să le dea putere, celor din familie și celor apropiați, pentru a depăși această tragedie!”, este mesajul postat pe Facebook de medicul Corina Maxim Mitroi. 

Unul dintre oamenii cu care pot spune că am avut onoarea de la colabora s-a stins. Drum lin alături de îngeri medicului Mihai Vlad. Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colectivului. Vei rămâne mereu în amintirea noastră și nu ne vei lipsi din rugăciuni”, este mesajul medicului Hayat Memis. 

Mult prea curând...fulgerător.../S-a stins surâsul tău molipsitor!/ Și-n răsărit de soare ai apus/ Grăbindu-te întâia oară/ Lăsând la sol timpul răpus/ Și, neștiind cât o să-l doară,/Ai decolat amețitor!”, este mesajul plin de durere al medicului Georgiana Drumcea. 

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net