Mama lui Meliss scoate la suprafața informații șocante! Cui i-a cerut tânăra ajutorul: „Nu au făcut decât să te privească cum te clatini”

Ultima actualizare:

La nici două luni de la sângeroasa crimă din Grădina Botanică din Craiova, în urma căreia Meliss și-a pierdut viața, mama acesteia a transmis pe Facebook un mesaj plin de durere. 

Mama lui Meliss, mesaj sfâșietor / foto: Arhiva Click!
Mama lui Meliss, mesaj sfâșietor / foto: Arhiva Click!

Femeia care i-a dat viață lui Meliss regretă că nu și-a învățat copilul că răul care există în lume poate fi săvârșit gratuit, și că există oameni care curmă viețile altora fără a clipi. De asemena, a menționat și faptul că Meliss a cerut ajutorul unor femei, care au privit-o cum se topea pe picioare. 

„Aveai impresia falsă că ești mereu în siguranță”

 27 iunie 2023 a fost ziua în care Meliss a rămas fără suflare, în Grădina Botanică din Craiova. Fiul unui polițist a măcelărit-o pe ea, și l-a băgat în spital pe prietenul ei, Emi, care din fericire acum se află în afara oricărui pericol. 

„Iartă-ma, copilul meu, că nu te-am învățat că afară poate fi ca-n junglă, iar oamenii atacă asemeni unor animale de pradă! Iartă-mă, Melu, că nu te-am învățat că poți fi atacată în plină zi, chiar dacă fiara nu caută hrană! Iartă-mă că nu te-am învățat să porți și să folosești arme de apărare. Aveai impresia falsă că ești mereu în siguranță. Până și eu aveam încredere că așa este.

Te-am învățat însă că oamenii sunt buni. Că trebuie să te comporți frumos. Că dacă cineva este supărat să-l lași în pace că are problemele lui. Iar tu veneai fericită și împlinită că ai ajutat o femeie în vârstă să traverseze strada, că ai cumpărat de la o bătrânică flori de câmp și ai luat 2 buchete ca să-i umpli sufletul de bucurie, că ai ajutat o femeie neputincioasă să urce în tramvai. Ai ascultat oamenii la nevoie fără să-i condamni, fără să le faci observație și le spuneai numai cuvinte bune”, a scris mama lui Meliss, pe Facebook.

Meliss a chemat ajutoare!

Un detaliu terifiant oferit de mama tinerei ucise cu cruzime ne informează de faptul că, plină de sânge, cu ultimele puteri, adolescenta a cerut ajutorul unor femei, care nu au făcut altceva decât să se uite, și atât. 

„Iar acum… te-ai apărat cu mâinile goale și ai reușit să fugi ca să chemi ajutoare. Ai mers pe picioare în fața unor martore care nu au făcut decât să te privească cum te clatini, plină de sânge și încercai să explici la telefon cu gura crăpată calvarul prin care treci.

Ai căzut, singură fiind, pe cimentul acela fierbinte, în plina zi, cu rănile adânci, ca un animal sacrificat. Fără o armă, fără o mângâiere! Mereu ai fost o curajoasă, iubita mea! Acum ești un EROU pe pământ și un ÎNGER blând în Rai! Te iubesc, copilul meu drag!”, a mai transmis femeia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
cluj napoca panorama foto shutterstock
printesa marie eleonore si parintii ei captura video (2) jpg
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net