Curg lacrimi fără încetare în familia lui Melis, fata ucisă cu sânge rece în Grădina Botanică din Craiova: „Este greu și crunt”

Părinții tinerei în vârstă de 15 ani, Melis Lungu, ucisă cu sânge rece în Grădina Botanică din Craiova, au publicat, recent, un videoclip pe rețelele de socializare, în care fata lor cântă. Muzica era pasiunea ei, lucru pe care îl împărtășea cu Emanuel Bădică, băiatul cu care era în parc când a avut loc tragicul eveniment.

Melis era pasionată de muzică  / Foto: Captură video Facebook
Melis era pasionată de muzică / Foto: Captură video Facebook

Flavius și Ana Maria Lungu, părinții îndurerați ai fetei de 15 ani ucisă în Grădina Botanică, Melis, au publicat un videoclip în care fiica lor cântă pe paginile lor personale de Facebook. Potrivit apropiaților, Melis și Emanuel Bădică, băiatul de 19 ani care a fost și el înjunghiat în Grădina Botanică, au devenit prieteni când au realizat că aveau aceeași pasiune, și anume muzica. 

Mama Melisei își petrece ore-n șir privind fotografiile fiicei sale

Familia nu poate trece peste pierderea tinerei. La o zi după ce și-a înmormântat fiica, Ana Maria Lungu dispăruse, cel care a făcut apel la 112 fiind chiar tatăl fetei, îngrijorat după ce primise mai multe mesaje din partea acesteia, care păreau să aibă o tentă sinucigașă. Din fericire, autoritățile au reușit să o găsească în Grădina Botanică, exact în locul unde fiica ei a fost ucisă. Se pare că mama tinerei își petrece ore-n șir privind fotografiile fiicei sale sau vizionând videoclipurile acesteia, conform apropiaților.

Copilul meu drag... Vocea si zâmbetul tau de înger încântă tot cerul, acolo unde ești tu acum! Un semn de ne-ai mai da, să te mai auzim, să te mai vedem si noi.... te iubim nespus de mult!“, a scris femeia pe pagina sa personală de Facebook.  

„Melis cu siguranță a fost un copil norocos și fericită că a crescut în sânul familiei voastre, ea a crescut înconjurată de oameni ce o iubeau, a fost un copil independent și nu toți copii pot fi așa cum a fost ea... Semnele poate că există, Ana-Maria Lungu, este greu și crunt sa nu o aveți cu voi să vă bucurați împreună de realizările frumoase pe care cu siguranță avea capacitatea sa le obțină. Multă putere să ai, Ana, pentru Andrea!!! Pentru noi, Melis este fetița de la mare cuminte si zâmbitoare!!!”, a fost răspunsul unei prietene a familiei, făcând referire la sora cea mare a lui Melis, Andreea.  

Melis a fost ucisă pe data de 27 iunie

În după-amiaza zilei de 27 iunie 2023, Melis Lungu și Emanuel Bădică au fost atacați în Grădina Botanică de un adolescent în vârstă de 17 ani, Mario Fojică, elev la Liceul Militar din Craiova, fiul unui polițist din Dolj. Din păcate, în urma atacului, Melis și-a pierdut viața, iar tânărul a fost salvat de medici și se află acum acasă unde urmează un program de recuperare.

Mario, elevul ucigaș, a fost prins la câteva minute după ce a comis fapta. Oamenii legii au găsit, în timpul perchezițiilor, în rucsacul tânărului, printre alte obiecte care pot demonstra premeditarea, maceta cu care acesta a ucis-o pe Melis, o mască Squid Game, asemănătoare cu a comandantului din filmul Jocul Calamarului, dar și o pentagramă, simbol al satanismului, relatează Adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Raisi agentia Tasnim jpg
image
image
image
image
image
image
image png
empe1 jpg
mici mititei shutterstock 1366723277 jpeg
Televizor Pixabay jpg
masca de somn  foto   Shuttestock jpg
primar judetul gorj acc jpg
Carne FOTO Shutterstock jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net