Mama Melissei, tânăra ucisă cu sânge rece în Grădina Botanică din Craiova, nu-și revine din șoc! Ce a făcut la înmormântarea fetei

Ultima actualizare:

Mama Melissei, tânăra de doar 14 ani ucisă de către fiul unui polițist, în Grădina Botanică din Craiova, nu-și poate reveni din șocul survenit în urma pierderii fiicei sale. Cu ultimele puteri, în ziua înmormântării, femeia a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare, îndemnându-i pe oameni să-i facă plecarea mai ușoară iubitei sale fiice. 

Ce mesaj a transmis mama Melissei, în ziua înmormântării fiicei sale
Ce mesaj a transmis mama Melissei, în ziua înmormântării fiicei sale

Familia, prietenii, colegii și chiar cei care nu o cunoșteau s-au adunat în Craiova, pentru a o conduce pe Meliss pe ultimul drum, unde Cimitirul Sineasca i-a devenit acum casă. Durerea a fost cu greu suportată de către cei dragi, mai ales de către părinții ei. 

„Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire și recunoștință” 

Mama Melissei, răpusă de durere, a transmis în ziua înmormântării un mesaj pe rețelele de socializare prin care le-a cerut persoanelor prezente să o ajute să îi ofere fiicei sale o plecare pozitivă din această lume. 

„Meliss a fost un dar neprețuit, o prezență specială în viețile noastre. Ne-a luminat calea cu dragostea, bunătatea și zâmbetul sau pur. În ciuda durerii adânci pe care o simțim acum, păstrăm vie amintirea bucuriei pe care a adus-o în lumea noastră.

Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire și recunoștință. Să o înconjurăm cu energia pozitivă în timp ce îi urăm drum lin și pace veșnică”, a scris femeia, îndurerată de pierderea copilei sale, pe paginile de socializare. 

Crima care a îngrozit Craiova 

Melis și-a pierdut viața marți, după ce atât ea, cât și iubitul ei, un băiat în vârstă de 19 ani au fost atacați cu un cuțit de către fiul unui polițist, elev în cadrul Colegiului Național Militar „Tudor Vladimirescu”, din Craiova. 

Anchetatorii încă încearcă să stabilească motivul care l-a determinat pe tânărul de doar 17 ani să producă o astfel de crimă. În timp ce el a declarat că nu-și cunoștea victimele, apropiații Melissei au mărturisit că cei doi avuseseră în trecut o relație, iar tânărul o amenințase deja cu moartea. 

„Din câte știu, agresorul este fostul prieten al Melissei. Era gelos și nu accepta faptul că a pierdut-o, probabil. Este înfiorător ceea ce s-a întâmplat. Nu ne vine să credem”, au declarat mai mulți tineri, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net