Situație dramatică în cazul crimei din Grădina Botanică: mama Melissei a fost dată dispărută

O viață curmată mult prea repede, o alta care se zbate la granița dintre viață și moarte și două familii care poate că nu vor reuși niciodată să treacă peste trauma suferită. Asta a lăsat în urmă atacul sângeros din Grădina Botanică de la Craiova, iar acum, se pare că mama tinerei Meliss, care a fost înmormântată chiar ieri, ar fi dispărut. Află alături de Click! mai multe detalii despre acest caz dramatic.

Femeia a fost găsită în locul unde a murit Meliss
Femeia a fost găsită în locul unde a murit Meliss

Ucigașul care a atacat fără milă doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a lăsat în urmă 2 familii care poate nu vor reuși niciodată să treacă peste trauma suferită. Iar asta pe lângă cele 2 victime, Meliss (în vârstă de doar 14 ani), care a murit din cauza rănilor suferite și a fost înmormântată ieri, cât și Emi (în vârstă de 19 ani), care se află încă în spital, la granița dintre viață și moarte. Iar potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, această tragedie devine din ce în ce mai dramatică pe zi ce trece.

Conform informațiilor, se pare că tatăl Melissei Lungu a sunat disperat la 112, după ce nu a mai reușit să își găsească soția. Pentru ca situația să fie și mai urgentă, se pare că bărbatul primise mai multe mesaje din partea acesteia, care păreau să aibă o tentă sinucigașă. După cum ne putem imagina, autoritățile s-au mobilizat imediat și au început căutările prin tot orașul.

Unde a fost găsită mama Melissei Lungu

În cele din urmă, autoritățile au reușit să dea de urma femeii, care stătea în Grădina Botanică, exact în locul unde fiica ei a fost ucisă cu sânge rece. Ea a avut o atitudine cooperantă cu autoritățile, însă a refuzat să se urce în ambulanța care a sosit la fața locului. Potrivit sursei citate, unul dintre mesajele trimise tatălui Melissei de către femeie spune că „Te iubesc foarte mult, să ai grijă de Alice, eu nu pot să trăiesc fără Meliss.”

Tânăra a fost înmormântată ieri, iar 200 de oameni au fost alături de familia îndurerată, pe ultimul drum al fetei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net