Ce a declarat criminalul care a ucis-o cu sânge rece pe Meliss, fata de 14 ani din Craiova. Anchetatorii au rămas șocați

Ultima actualizare:

Criminalul, în vârstă de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova, i-a șocat pe anchetatori cu sângele său rece. Ieri, 27 iunie 2023, ora 16,00, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că, pe aleea din Grădina Botanică din Craiova, zace un tânăr într-o baltă de sânge și o fată are gâtul tăiat. La scurt timp de la apel, la fața locului s-au deplasat oamenii legii, dar și medici.

Polițiștii au fost șocați de sângele rece al adolescentului. Foto: Click.
Polițiștii au fost șocați de sângele rece al adolescentului. Foto: Click.

În ce stare au fost găsiți cei doi de polițiști

Din păcate, și prietenul fetei moarte, Emanuel Bădică, are multiple plăgi înjunghiate. La acel moment era în agonie și deja pierduse peste 4 litri de sânge. Nu reușea să spună decât un singur cuvânt: „Mor, mor...“. Bădică a fost transportat la Spitalul de urgență din Craiova în stare critică. Avea multiple plăgi penetrante în zona cervicală, abdomen și torace.

Foarte aproape de tânăr se afla fata de 14 ani care abia mai respira. Cu toate că doctorii s-au străduit aproape o oră să o resusciteze, ea nu a mai putut fi salvată.

Cum l-au prins oamenii legi pe criminal 

După violențele oribile comise, criminalul a plecat calm spre ieșirea din spate a Grădinii Botanice. Chiar s-a întâlnit cu o patrulă de la Poliția Locală, care l-a întrebat unde merge, iar acesta le-a răspuns, zâmbind, că s-a plimbat și se duce acasă. La doar câteva minute după această întâmplare, s-a primit apelul la 112.

Polițiștii locali au fugit în zona indicată și i-au găsit pe cei doi tineri înjunghiați. Imediat au ajuns la fața locului echipajele de la IPJ Dolj care au început să-l caute pe criminal. Polițiștii locali le-au povestit imediat colegilor de la IPJ despre întâlnirea cu tânărul care a spus că pleacă spre casă. Tânărul a fost prins în câteva minute. Acesta se pare că nu a opus rezistență. Mai mult decât atât, era calm și zâmbea.

Pe el a vrut ucigașul să-l omoare, iar fata a fost victimă colaterală

Oamenii legii l-au audiat pe adolescentul criminal. Acesta a spus că nu-i cunoștea pe cei pe care i-a înjunghiat. Ar fi trecut pe lângă ei și, la un moment dat, băiatul care o însoțea pe fată i-ar fi reproșat că s-a uitat ciudat la prietena lui. A început o ceartă între ei și tânărul i-ar fi dat o palmă. Mario a povestit apoi cum s-ar fi depărtat câțiva pași. „Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta din rucsac“, a fost prima declarație a adolescentului. 

 Apoi a povestit cu lux de amănunte, cum l-a măcelărit pe tânărul de 19 ani și cum s-a năpustit și asupra fetei care-l însoțea. „Am crezut că l-am omorât și fata era martor, văzuse totul“, a spus senin M, citat de Adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net