Primele imagini cu Alex, criminalul din Grădina Botanică. Este elev la Liceul Militar și fiu de polițist

Ultima actualizare:

În această după-amiază, 27 iunie, în jurul orei 16.00, Meliss, o tânără în vârstă de 14 ani, a fost înjunghiată mortal de către Alex, un tânăr în vârstă de 17 ani, elev la Liceul Militar și fiu de polițist. Atacul ar fi pornit din gelozie, deoarece adolescenta se afla în Grădina Botanică de la Craiova cu prietenul ei Emi, în vârstă de 19 de ani.

El este Alex, criminalul din Grădina Botanică / Foto: Captură video
El este Alex, criminalul din Grădina Botanică / Foto: Captură video

Vestea că Meliss, minora de 14 ani, și Emi, prietenul ei, au fost înjunghiați în timp ce alergau prin Grădina Botanică din Craiova, i-a șocat pe prietenii celor doi. Mulți dintre ei au venit la fața locului să vadă ce s-a întâmplat. „Din ce știu, agresorul este fostul prieten al Melissei. Era gelos, nu accepta că a pierdut-o, probabil. E groaznic ce s-a întâmplat. Nu ne vine să credem", au declarat, mai mulți tineri.  

Alex, criminalul din Grădina Botanică

Din primele informații, agresorul, pe nume Alex, este elev al Liceului Militar Tudor Vladimirescu din Craiova, este în vârstă de 17 ani și fiu de polițist. În acest moment, anchetatorii merg pe două ipoteze. Fie criminalul i-a văzut împreună și a fost gelos, motiv pentru care a încercat să îl înjunghie pe tânăr și a ucis-o și pe Meliss, deoarece adolescenta era martor la crimă, fie cei doi băieți ar fi avut o altercație înainte și agresorul s-a răzbunat.

Oltenia TV a intrat in posesia imaginilor cu prezumtivul criminal al fetei de 14 ani și agresorul adolescentului Emi de 19 ani. Alex a a fost imobilizat, la scurt timp după comiterea faptei, de către polițiștii craioveni.

Tânărul în vârstă de 19 ani, Emi, se află în comă

Tânărul în vârstă de 19 ani, Emi, se află în comă în acest moment. Cuțitul agresorului ar fi pătruns prin spatele băiatului și ar fi ieșit prin partea frontală.

Tânărul se află acum, încă în sala de operație. Intervenția se va finaliza curând. În sala de operație a intrat o echipă complexă de medici. S-au găsit plăgi penetrante la nivelul regiunii cervicale, toracelui și abdomenului, fiind interesate splina și stomacul. Pacientul a pierdut peste 4 litri de sânge, la nivelul regiunii cervicale, în torace și în abdomen. Este în continuare în stare gravă, în șoc hemoragic. După finalizarea intervenției chirurgicale va fi transferat în clinica ATI unde va fi monitorizat permanent, va primi tratament de terapie intensivă, susținut și complex, va fi ingrijit și supravegheat de aceeași echipă multidisciplinară de medic”, au declarat surse medicale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
image
image
image
image
image
image
rosii pexels jpg
Marcel Ciolacu PES png
tronson 5 autostrada sibiu pitesti 01 FOTO CNAIR jpg
Heidelberg, Germania FOTO Shutterstock
card energie jpg
apus in delta dunarii jpg
Pirotehnist amenintare bomba SRI FOTO Inquam Photos / George Călin
plante gandaci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net