Ea este Meliss, adolescenta înjunghiată mortal în Grădina Botanică din Craiova. Agresorul este elev la Liceul Militar

Ultima actualizare:

În această după-amiază, 27 iunie, în jurul orei 16.00, Meliss, o tânără în vârstă de 14 ani, a murit în brațele medicilor care au încercat cu disperare să o salveze după ce a fost înjunghiată mortal de un adolescent în vârstă de 17 ani. Ea se afla împreună cu prietenul său, Emi, în Grădina Botanică. Cei doi au fost atacați de un elev de la Liceul Militar din Craiova.

Meliss, adolescenta înjunghiată mortal în Grădina Botanică din Craiova
Meliss, adolescenta înjunghiată mortal în Grădina Botanică din Craiova

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că în Grădina Botanică din Craiova două persoane ar fi fost înjunghiate. La fața locului au fost direcționate efectivele disponibile în serviciu din Craiova, prezumtivul autor fiind prins și imobilizat foarte rapid, fiind în custodia polițiștilor. Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani și un tânăr de 20 de ani, cărora li se acordă îngrijiri medicale", au fost primele informații furnizate de reprezentanții IPJ Dolj, potrivit Adevărul.ro.  

Meliss era împreună cu un prieten 

Din păcate, Melissa, în vârstă de doar 14 ani, s-a stins din viață în brațele medicilor care au încercat cu disperare să o salveze. Emi, prietenul ei, alături de care era la Grădina Botanică, a fost transportat la Spitalul de Urgență din Craiova în stare critică. Tânărul avea multiple plăgi înjunghiate. 

„În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensiva mobila un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin înjunghiere, în stare foarte gravă, în șoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi și piciorul drept. A primit îngrijiri medicale de urgenta complexe, la locul solicitării, în ambulanța SMURD, cât și în UPU, fiind transferat în sala de operație chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgență", a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență Craiova.  

Agresorul ar fi fost gelos

În acest moment, există două ipoteze. Fie agresorul, de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova, i-a văzut împreună și a fost gelos, motiv pentru care a încercat să îl înjunghie pe tânăr și a ucis-o și pe Meliss, deoarece adolescenta era martor la crimă, fie cei doi băieți ar fi avut o altercație înainte și agresorul s-a răzbunat.  

„Din ce știu, agresorul este fostul prieten al lui Meliss. Era gelos, nu accepta că a pierdut-o, probabil. E groaznic ce s-a întâmplat. Nu ne vine să credem", au declarat, mai mulți tineri.  

Imediat după atac, acesta a plecat de la locul faptei, plimbându-se pe alee, fără să alerge. Tânărul a trecut chiar pe lângă un echipaj al Poliției Locale, fără nici un fel de emoții, iar, în momentul în care a fost prins, agresorul zâmbea și nu părea afectat de cele întâmplate.

MAI a transmis condoleanțe familiei

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a transmis condoleanțe familiei îndoliate, după ce fata de 14 ani, înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova, s-a stins din viață:

Ministerul Afacerilor Interne transmite condoleanțe familei îndoliate, în urma tragicului eveniment, de astăzi, din județul Dolj. În acestă după-amiază, în jurul orei 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, în Grădina Botanică din Craiova, două persoane ar fi fost înjunghiate. La fața locului au fost direcționate, de urgență efectivele de poliție, prezumtivul autor fiind prins și imobilizat rapid, fiind în custodia polițiștilor. Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani și un tânăr de 20 de ani, cărora li s-au acordat îngrijiri medicale. În pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul minorei, în vârstă de 14 ani. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unității de parchet competente, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net