Caz șocant în Olanda. O românca a fost ucisă într-un supermarket

Un caz terifiant a șocat publicul atât din Olanda, cât și din țara noastră. În vârstă de doar 36 de ani, românca Antoneta Gjokja, a fost înjunghiată mortal, fix în centrul orașului Haga, din Olanda. Femeia, originară din Galați, a devenit victima acestui sfârșit tragic, la câteva minute după deschiderea magazinului unde lucra.

Femeia a fost ucisă în magazinul în care lucra / foto: Facebook
Femeia a fost ucisă în magazinul în care lucra / foto: Facebook

Un caz terifiant a șocat atât publicul, cât și autoritățile atât din Olanda, cât și din țara noastră. Chiar în centrul orașului Haga, Antoneta Gjokja, în vârstă de doar 36 de ani a fost înjunghiată mortal, la doar câteva minute de la deschiderea magazinului unde lucra. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, acest eveniment tragic a avut loc pe data de 20 iunie, în jurul orei 7 dimineața. Atunci, în supermarketul Albert Heijn, din centrul orașului Haga, un bărbat cu vârsta de 56 de ani a înjunghiat-o mortal pe gălățeancă.

Autoritățile au reușit să își dea seama care era identitatea criminalului, iar bărbatul a fost arestat la scurt timp după ce a comis gestul șocant. Hoessein, un martor ce se afla în magazin pentru a-și face cumpărăturile, a declarat că ucigașul nu a fugit din magazin, el părând confuz. Porivit autorităților, posibilul criminal era o prezență bine cunoscută printre oamenii legii, el având, în trecut, mai multe probleme cu legea.  

Suspectul mai avusese probleme cu legea și în trecut

Potrivit autorităților, suspectul în cazul șocant de crimă, pe numele său Jamel L., nu se află deloc la primul conflict cu legea. El a mai intrat în atenția polițiștilor pentru comportamentul său, atât în Olanda, cât și în Marea Britanie. Recent, el a dat dovadă de un comportament agresiv față de autoritățile locale, cerând ajutor financiar, din cauza veniturilor sale insuficiente.

Criminalul fusese recent eliberat, după ce fusese condamnat pentru amenințările aduse angajaților municipalității Rotterdam. Datorită comportamentului agresiv de care a dat dovadă, el nu a putut primi un adăpost, iar autoritățile nu știu unde a locuit acesta, în ultima perioadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net