Ce mai face Dana Roba, după ce a fost lovită de soţ cu ciocanul în cap. Sora ei, Lidia, ne spune totul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Zilele acestea, Dana Roba (31 de ani), urmează să fie externată din spital. Sora sa, Lidia, ne-a vorbit, în exclusivitate, despre cât de mult este afectat corpul șatenei, după ce soțul său, Daniel Balaciu, a lovit-o, într-un moment de furie, de mai multe ori, cu ciocanul în cap…fără milă.

Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a fost bătută cu bestialitate de bărbatul cu care credea că o să îmbătrânească împreună și cu care are două fetițe minunate. Din cauza neînțelegerilor din ultima perioadă dintre ei, dar și din dorința Danei de a pune punct mariajului, Daniel Balaciu a recurs la acte de violență greu de imaginat. Astfel că, după ce Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de către partenerul său de viață, aceasta a fost transportată la spital, fiind operată de urgență, pe creier, intervenție chirurgicală care a durat mai multe ore.

Contactată de Click!, Lidia Roba, sora șatenei, ne-a dezvăluit cum se simte acum aceasta.

„Când s-a întâmplat tragedia, Dana a primit în cap opt ciocane. Acum nu mai are o parte din craniu, în zona din față. Trebuie să i se facă reconstrucție în perioada care urmează, deci vă dați seama cât de riscantă este viața ei acum, ea poate muri în orice clipă. O să fie externată zilele acestea, medicii o să îi reducă și tratamentul.

Dana mai are nevoie de operații, pentru că ea încă mai are achii pe membranele de la creier. Ea acum vorbește, își amintește tot ce s-a întâmplat, dar medicii i-au dat tot timpul calmante să nu o afecteze acest lucru după operație.

Pentru că a încercat să se apere la cap, atunci când îi dădea cu ciocanul în cap, Dana a ținut mereu mâinile la cap, așa că și ele au fost foarte afectate, pentru că le are pe amândouă în ghips până la cot. Nu mai are nici păr în cap, nu mai are nici osul de la nas. E greu”, a declarat, Lidia Roba, pentru Click!

Neînțelegerile au dus la acest deznodământ?

Lidia Roba ne-a mai mărturisit și faptul că sora sa nu ar fi fost implicată într-o altă relație amoroasă, așa cum se zvonește în spațiul public:

„El nu avea de ce să fie gelos, pentru că ea nu îi dădea motive. El a încercat mereu să o controleze, de vreo doi ani de zile o pisa, o tachina mereu de la orice lucru. Dana a tras cu familia cât a putut și a încercat să acopere problemele dintre ei. Noi două vorbeam de cinci-șase ori pe zi, la telefon, și el mereu îi spunea de ce o sun atât de des. Noi suntem mai mulți frați în familie, dar noi două mereu am avut o relație mai specială, așa am fost noi două”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net