Acum e pocăită și măritată. Ce s-a schimbat amanta lui Guță!

Ultima actualizare:

    Dana Roba, fosta amantă a manelistului Nicolae Guță, s-a măritat la 16 ianuarie 2016 cu Daniel Remus Balaciucaptură: Kanal D
Dana Roba, fosta amantă a manelistului Nicolae Guță, s-a măritat la 16 ianuarie 2016 cu Daniel Remus Balaciucaptură: Kanal D

După un trecut scandalos, în care s-a făcut cunoscută ca amantă a manelistului Nicolae Guță, Dana Roba s-a pocăit și s-a măritat sâmbătă (16 ianuarie). Mai mult, a așteptat să „cadă” la așternut până în noaptea nunții.

S-au dus vremurile în care se dezbrăca fără inhibiții. La aproape trei ani de la scandalul cu Nicolae Guță, a cărui amantă a fost, Dana Roba și-a schimbat viața radical. În aprilie 2015 s-a pocăit, îmbrățișând religia penticostală, iar sâmbăta trecută (16 ianuarie), s-a măritat cu Daniel Remus Balaciu, un arbitru de fotbal.

Își expunea goliciunea trupului de câte ori avea ocazia și a dus o viață dezordonată. Dar toate acestea sunt acum amintire. De când a revenit la credință, a aruncat un șifonier întreg de haine. Dar aceasta nu a fost singura schimbare. Dana a povestit pentru Kanal D că e cu totul altă femeie.

Dana Roba a explicat de ce nu a purtat o rochie de mireasă tradițională, din cauză că nu era virgină în ziua nunții. A ales o rochie scurtă, mulată pe corp, din paiete aurii. Pantofii roșii erau asortați cu manichiura, iar machiajul și l-a făcut singură, pentru că acum acesta este jobul ei.

Daniel și Dana s-au cunoscut printr-un prieten comun, după ce timișoreanca deja se pocăise. „Pentru mine n-a contat ce a fost înainte de botez”, a povestit Daniel pentru Kanal D. „Vreau să am o familie pentru totdeauna”, a mai adăugat el. Dana e cât se poate de fericită când îl aude vorbind așa, pentru că cea mai mare frică a ei este aceea că ar putea fi înșelată.

Dana și Daniel au așteptat să facă dragoste până în noaptea nunții și spune că nu regretă: „Sunt foarte mulțumită”. Cei doi nu au făcut o nuntă tradițională și au avut printre invitați doar prieteni, nu și membri ai familiilor lor. Dana a explicat că au făcut doar căsătoria civilă, pentru că ea a avut o viață foarte tumultoasă înainte și nu s-ar fi cuvenit altfel, după noua ei religie. Deși nu au putut face o nuntă religioasă, preotul penticostal a pronunțat o rugăciune pentru ei și i-a declarat căsătoriți și în fața lui Dumnezeu. 

Dana și Daniel spun că a meritat așteptarea și că noaptea nunții a fost foarte reușită. Așa că vor trece repede la treabă, cei doi își doresc doi copii cât mai repede, un băiat și o fetiță.

A fost amanta lui Nicolae Guță până în primăvara lui 2015

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
drum expres foto gds jpg
image
image
image
image
image
image
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net