Nu se dezlipește de ea! Cine e bărbatul misterios cu care se plimbă Andreea Antonescu, înainte de botezul fetiței

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andreea Antonescu (40 ani) este pe ultima sută de metri cu organizările pentru botezul fetiței sale, Venice Victoria, care va avea loc în această sâmbătă, într-un cadru de poveste în Pădurea Snagov. 

Cine e bărbatul misterios cu care se plimbă înainte de botezul fiicei

Pentru că emoțiile își spun cuvântul și a intrat deja în starea de agitație de dinainte de petrecere, artista face drumuri dese prin oraș și a fost surprinsă de paparazzii Click! în trafic, în zona Pipera. Vedeta nu era singură, ci în compania unui tânăr care o însoțește pretutindeni, mai precis asistentul ei care se ocupă de tot ceea ce ține de fotografii și social media, care îi organizează agenda și știe exact programul artistei.

Am intrat în linie dreapta cu botezul și chiar dacă știu că este totul deja stabilit până în cel mai mic detaliu, tot mai găsesc câte ceva de făcut și trebuie să mai fac niște drumuri prin oraș. A fost o săptămână agitată și am noroc cu asistentul meu, Edi, care mă ajută să punem lucrurile în ordine. O să fie o petrecere cu 200 de invitații, nu pot să îmi stăpânesc emoțiile, mai am de verificat aranjamentele florale, ultimele probe la ținute și cam atât. Abia aștept să o văd pe bebelina creștinată și să ne bucurăm de petrecerea organizată în cinstea ei. Sienna, surioara mai mare, este și ea foarte emoționată și nerăbdătoare!", ne-a mărturisit Andreea Antonescu.

Cum a ieșit Andreea Antonescu din casă 

Așa cum ne-a obișnuit, cântăreața este extrem de cochetă în viața de zi cu zi. De fiecare dată când iese din casă, Andreea Antonescu este foarte aranjată și în pas cu moda. Paparazzii Click! au surprins-o pe artistă într-un outfit alb, pantaloni, bustieră și geantă albă, cu un bronz bine pus la punct, semn că deja e pregătită pentru rochia pe care o va îmbrăca la botezul micuței sale. 

Meniul de botez a fost deja stabilit, tortul la fel, cu aromă de fistic, mai rămâne de aflat cine va cânta la botezul lui Venice Victoria și ce invitați celebri vor trece pragul petrecerii de botez pentru că se anunță a fi una memorabilă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net