Andreea Antonescu, lux și eleganță la botezul fetiței sale! Cum arată meniul pentru marea petrecere: „Fiind o fire tipicară, zodia Fecioarei, și...”

#Exclusiv Click!

Andreea Antonescu (40 ani) a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botez. Invitațiile pentru mult așteptata petrecere au fost trimise, iar meniul gata stabilit. Totul este aproape pregătit.

Vineri dimineață cunoscuta și îndrăgita artistă a mers la degustarea meniului de botez al fetiței sale, eveniment care se apropie cu pași repezi și care va avea loc sâmbăta viitoare, pe 24 iunie, într-o locație superbă aflată în Pădurea Snagov, Jubile Forest, un cadru de poveste în mijlocul naturii, cu un decor spectaculos, exact așa cum a visat artista pentru botezul fetiței sale.

Andreea Antonescu s-a decis cu greu în alegerea tortului

Totodată, pe lângă meniu, Andreea Antonescu a avut de luat o decizie grea, mai precis, alegerea compoziției tortului pentru botezul mezinei familiei sale, Venice Victoria. Și a recunoscut că nu a fost deloc ușor.

„Am ales tortul cu fistic, Tort Pistachio Flavor, pentru că toate celelalte produse care au fost de degustat mi-au plăcut la maxim și atunci nu am mai simțit nevoia să mai schimb ceva din meniul pe care îl alesesem din start, dar, fiind o împătimită a dulciurilor, din cele 10 sau 12 variante care mi-au fost trimise pentru alegerea tortului am dorit spre degustare 7 dintre ele și cu greu, cu greu, am reușit să aleg una singură și aceea a fost Tort Pistachio Flavor!", a povestit încântată mămica fetiței de 6 luni.

În ceea ce privește locația unde va avea loc evenimentul, meniul, alegerea tortului, a decorului și a tuturor detaliilor legate de petrecere, Andreea Antonescu poate sta deja liniștită pentru că totul este stabilit de acum și în siguranță. 

Cântăreței i-a plăcut atât de tare meniul încât ar fi vrut să deguste mai mult, dar se grăbea să ajungă în alt loc tot pentru a vorbi alte detalii despre ținutele legate de botez.

„Fiind o fire tipicară, zodia Fecioarei, și plăcându-mi să am în detaliu totul stabilit, am degustat și meniul. Arată totul foarte bine și mi-a plăcut la maxim, eu aș fi mâncat dar nu am mai avut timp pentru că trebuia să ajung la o altă întâlnire", a mai completat Andreea Antonescu.

Cum arată meniul cu care vor fi răsfăți invitații Andreei Antonescu

Cu acest meniu își vor delecta invitații Andreei Antonescu papilele gustative.

Pentru Starter (aperitiv) s-a optat pentru:

• Macarons cu brânză de capră și nuci

• Mouse de brânză cu salsa de trufe și prosciutto

• Creme Royale cu dulceață de ananas și fructe proaspete

• Piure de mazăre cu chorizo crocant și microplante 

• Tartar de somon cu icre tobiko și susan 

• Cheesecake risotto și jeleu de rodie

• Mouse din pește afumat cu creveți și ou de prepeliță. 

• Roast beef cu sos aiolo cu capere

Peștele servit va fi File de somon servit cu gyoza cu legume în sos asiatic ușor picant și salată de urechi de lemn și castraveți.

Nu vor lipsi nici sarmalele, pentru a bifa astfel și un meniu tradițional, mai precis, sarmale în foi de viță servite cu bacon crocant, mămăligă și ardei iute. 

Dar tot la meniul principal, invitații vor putea gusta și dintr-un mușchi de vită la grătar, porc și pui sous vide cu piure de trufe.

Candy bar-ul va fi unul asortat iar despre tort am spus deja că este cu aromă de fistic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net