Andreea Antonescu a intrat în febra pregătirilor pentru botezul fiicei sale! Ce locație a ales vedeta și când va avea loc marea petrecere

#Exclusiv Click!

Proaspăt întoarsă în America, acolo unde a fost să își sărbătorească fiica cea mare, pe Sienna Spak, care a împlinit 12 ani, Andreea Antonescu (40 ani) a intrat în febra pregătirilor pentru botezul mezinei sale, Venice Victoria, al cărui tată este jurnalistul Victor Vrînceanu.

Artista a ales locația pentru petrecere cu puțin timp înainte să plece în Statele Unite ale Americii, iar acum își pune ordine în gânduri, întocmind o listă cu tot ce are de făcut și de organizat, pentru că botezul micuței sale să fie la cel mai înalt nivel.

Sunt proaspăt întoarsă din America și în perioada asta mă focusez 100% pe tot ceea ce înseamnă organizarea botezului celei de-a doua fetițe. Am stabilit data, am stabilit locația. Mi-am dorit foarte mult ca Sienna să fie prezentă, pentru că așa este normal, și și-a și dorit extrem de tare să fie prezentă la botezul surioarei ei, abia așteaptă, este foarte încântată!

Botezul am ales să îl facem pe data de 24 iunie, iar ca locație am optat pentru Jubile Forest, un cadru de poveste în mijlocul naturii, o locație aflată în Pădurea Snagov, cu un decor spectaculos pentru un eveniment așa cum am visat. Exact la Jubile, acum 12 ani, am făcut și petrecerea pentru botezul Siennei. În plus, același preot care a botezat-o pe Sienna, o va boteza și pe Venice Victoria”, ne-a mărturisit Andreea Antonescu.

Decor de vis și multe emoții

Venice Victoria va avea deja 6 luni și 5 zile în ziua botezului, iar mămica ei are mari emoții. Invitații la botezul celei de-a doua fetițe a Andreei Antonescu vor petrece într-un cadru feeric. De la interioarele elegante cu pereții vitrați, ce oferă o priveliște unică, până la pădurea bogată și iazul spectaculos, fiecare colț indoor sau outdoor de la Jubile Forest poate deveni cadrul perfect pentru cele mai frumoase fotografii.

Abia acum am început să dăm invitațiile pentru botez și să punem toate detaliile la punct, care sunt multe, pentru petrecerea fetiței celei mici și nu vreau să omit nimic, pentru că ne dorim să iasă totul perfect!”, a mai adăugat artista.

Andreea Antonescu a devenit mamă, pentru a doua oară, în decembrie 2022, iar la scurt timp după, la începutul lunii martie, și-a anunțat despărțirea de tatăl copilului său, jurnalistul Victor Vrînceanu. Cei doi se înțeleg bine de dragul fetiței lor și își doresc să îi organizeze o petrecere memorabilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net