Câți bani a pierdut Andreea Antonescu la cazino. S-a învățat minte rapid: „Mi-am promis că nu mai fac”

Andreea Antonescu face din nou senzație pe Instagram, cu cele mai noi dezvăluiri ținute până acum departe de ochii cititorilor. Vedeta se bucură de ultimele zile petrecute în America, unde a mers pentru a-și vizita fiica - Sienna Spak, așa că s-a gândit să dea o fugă până la cazino. Însă nu, nu pentru a pierde bani la jocuri de noroc. 

Andreea Antonescu, despre prima ei experiență într-un cazino / foto: Social media
Andreea Antonescu, despre prima ei experiență într-un cazino / foto: Social media

Cântăreața dă dovadă deseori de sinceritate și transparență față de urmăritorii săi, astfel că nu s-a sfiit să recunoască faptul că a jucat la cazino. Prima sa experiență a lecuit-o, după ce a pierdut o sumă de bani și și-a promis ei că nu va mai face așa ceva. 

Andreea Antonescu: „Mi-am promis să n-o mai fac vreodată”

Deși a avut parte de o primă experiență neplăcută acum mulți ani și și-a promis ei că nu va mai juca la aparate, Andreea Antonescu mărturisește acum că singurul motiv pentru care mai pășește în cazonourile din Las Vegas este pentru poze. 

Vedeta a mărturisit că a jucat la aparate o singură dată, atunci când a mers pentru prima dată în Las Vegas. Miza nu a fost una mare - 1 dolar și, chiar dacă l-a înmulțit, banii obținuți i-a pierdut în 30 de secunde. 

„Verificat. O singură dată am jucat la cazino, prima data când am ajuns în Vegas, am introdus în aparat 1 dolar, am câștigat 20, pe care i-am pierdut în 30 de secunde.

Mi-am promis să n-o mai fac vreodată și de atunci singurul motiv pentru care merg la cazinourile din Las Vegas este să las aici o poză.”, a povestit îndrăgita cântăreață pe Instagram. 

Andreea Antonescu, într-o formă de zile mari la scurt timp după naștere 

Cântăreața și jurnalistul Victor Vrînceanu sunt părinții unei fetițe minunate, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară și a avut grijă să revină rapid la formele inițiale. 

Spre deosebire de sarcina cu Sienna, unde am luat 21 de kilograme, acum am luat 9 kilograme jumate, deși nu am făcut rabat de la absolut nimic, fiind conștientă de faptul că pot să slăbesc oricâte kilograme iau, fără probleme, pot să slăbesc oricâte kilograme după, că mă reapuc de stilul meu de viață sănătos, de sală și tot ce trebuie și toate aparaturile și tratamentele pe care le făceam și înainte de a rămâne însărcinată, nu am făcut rabat de la absolut nimic, într-adevăr nu am mâncat ce nu trebuia să mănânce o femeie însărcinată, adică fructe de mare sau sushi. Cred că de data asta am avut noroc, acum, la 40 de ani!", ne-a mărturisit la un moment dat într-un interviu Andreea Antonescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net