VIDEO ”Mamă, am facut piesa cu tata”. Ana Baniciu, duet cu tatăl ei în amintirea mamei

Ana Baniciu și tatăl ei, cunoscutul cantautor, Mircea Baniciu, au cântat pentru prima oară împreună. Este vorba despre o piesă de suflet, pe care Ana a compus-o în amintirea mamei ei, care a murit anul trecut. Tatăl ei, Mircea Baniciu cântă alături de fiica lui din prima căsătorie. „Piesa asta nu este doar o piesă”, a scris Ana Baniciu mărturisind că piesa a făcut-o să plângă de emoție.

image

 Mircea Baniciu și fiica sa Ana au cântat pe aceeași scenă, dar niciodată împreună. Piesa „Copilul” i-a reunit pe cei doi, marcând, astfel, prima lor colaborare muzicală. 

Piesă, de o sensibilitate aparte, dedicată mamei Anei și totodată primei soții a lui Mircea Baniciu, a fost lansată la împlinirea unui an de la moartea acesteia, în luna mai 2022. Cântecul are și un videoclip și a fost deja lansat pe youtube.

„Mamă, am făcut piesa cu Tata”

A venit piesaaaa și eu, evident, plâng de emoție. Mama, am făcut piesă cu Tata! Am împlinit visul nostru! Piesa COPILUL e sinceritate pură! Dragi copii și dragi părinți, iubiți-vă… atât!”, a scris Ana Baniciu, pe contul ei de Instagram.

„Piesa asta nu e doar o piesă, este un dialog frumos între noi și o realitate! După mai bine de 20 de ani în care am fost întrebată cu fiecare ocazie «pe când o piesă cu tatăl tău?», am scris și această melodie alături de Andrei Tostogan! Îmi doresc din suflet să ajungă la cât mai mulți copii și părinți și să se bucure de cântecul acesta! E sinceritate pură!”, a mai spus Ana Baniciu.

Mesajul tulburător al Anei la moartea mamei ei

Adina, mama care și-a dedicat întreagă viață copilei ei, care a sprjinit-o și a trăit pentru un singur om… pentru mine! Am stat în ultimele 2 luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate am mai uitat să spunem. Am fost alături de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat.

Mama mea nu pleacă niciodată de lângă mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează! Mama mea sfânta și bună pe care o iubesc infinit mi-a dat ultima și cea mai importantă lecție, lecția vieții și înțelepciunea atunci când vine vorba de moarte!

De mulțumit, am să îți mulțumesc în fiecare zi din viața mea pentru că ai fost, ești și vei fi lângă Ana ta, care are planuri mari și care nu o să stea o secundă, o să te facă mândră în continuare, așa cum a făcut-o și până acum! Te iubesc cu toată ființă mea, în fiecare secundă!”, a scris Ana Baniciu în urmă cu un an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net