Ana Baniciu, din nou pe scenă după moartea mamei sale, într-o nouă formulă!

13 mai 2022

Ana Baniciu a aflat în urmă cu doar șase zile o veste care i-a adus doliul în suflet. Copleșită de durere, artista a anunțat că mama ei s-a stins din viață, lăsând în urmă un gol imens. Cu toate acestea, cântăreața e gata să revină pe scenă, într-un nou proiect. Iată ce a anunțat!

6 7 ana baniciu jpeg
Ana Baniciu, din nou pe scenă după moartea mamei sale Foto: Arhivă personală

Ana Baniciu nu renunță nici la proiectele sale muzicale, deși traversează o perioadă de doliu Cântăreața și-a adunat forțele și a decis că cea mai bună metodă pentru a mai uita din necaz este să se afunde în muncă, făcând ceea ce îi place cel mai mult.

Ana Baniciu revine pe scenă într-o nouă formulă

Astfel, Ana Baniciu a anunțat că a acceptat rolul de noua solistă a trupei DJ Project, urmând să aibă și un prim concert alături de formație, vineri seară, 13 mai. De asemenea, împreună cu noua ei trupă, artista pregătește și un tur în toată țara.

Noi începuturi! Un nou capitol în care urmează să ne întâlnim cu voi în toată țara, la concerte, la radio și la tv! Aceasta este noua formulă DJ Project și în seara asta ne întâlnim la primul concert.”, a anunțat Ana Baniciu, în mediul online.

stanga
dreapta
ana baniciu jpg
4 ana baniciu jpg jpeg
3 ana baniciu se marita jpg jpeg
4 ana baniciu se marita jpg jpeg
Ana Baniciu și Raluka au câștigat Asia Express jpeg
7 ana baniciu 7 jpg jpeg
6 ana baniciu 6 jpg jpeg

Ana Baniciu, noua solistă DJ Project

Ana Baniciu a acceptat în prezent colaborarea cu DJ Project (Maxx și Gino Manzotti) după ce fosta solistă, Ellie White, pe numele ei real Elena Baltagan, a părăsit trupa în urmă cu ani buni, aducându-le colegilor săi acuzații.

Ulterior, formația a colaborat și cu nume precum Adela Popescu, Giulia Anghelescu - care a pus proiectul pe locul doi atunci când a devenit mămica unei fetițe- dar și Mira. Acum însă se pare că artiștii au ales-o pe Ana Baniciu să le fie „vocea”.

Citește și: A murit mama Anei Baniciu. Artista e sfâșiată de durere: «Este cu mine la fiecare pas»

Ellie White, acuzații grave la adresa foștilor colegi din DJ Project

Cântăreața a dezvăluit că cei doi artiști au avut o atitudine lipsită de respect la adresa ei, de-a lungul timpului, comentând pe marginea aspectului ei fizic și numind-o chiar „grasă” la un moment dat.

Pe lângă comentariile răutăcioase pe care le-a suportat, artista a fost nemulțumită și de faptul că numele ei nu apare pe niciuna dintre piesele lansate alături de DJ Project, deși a contribuit la procesul creator. De asemenea, pe blogul personal, Ellie a mai povestit că a fost „înșelată” și pe partea financiară, iar mulți dintre banii rezultați în urma proiectelor muzicale nu i-a primit la timp sau niciodată. Vezi mai jos declarațiile complete ale cântăreței!

Citește și: Ellie White, adevăratele motive pentru care a părăsit DJ Project. Ce au putut să îi spună colegii de trupă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg