Ana Baniciu, din nou pe scenă după moartea mamei sale, într-o nouă formulă!

Ultima actualizare:

Ana Baniciu a aflat în urmă cu doar șase zile o veste care i-a adus doliul în suflet. Copleșită de durere, artista a anunțat că mama ei s-a stins din viață, lăsând în urmă un gol imens. Cu toate acestea, cântăreața e gata să revină pe scenă, într-un nou proiect. Iată ce a anunțat!

Ana Baniciu, din nou pe scenă după moartea mamei sale Foto: Arhivă personală
Ana Baniciu, din nou pe scenă după moartea mamei sale Foto: Arhivă personală

Ana Baniciu nu renunță nici la proiectele sale muzicale, deși traversează o perioadă de doliu Cântăreața și-a adunat forțele și a decis că cea mai bună metodă pentru a mai uita din necaz este să se afunde în muncă, făcând ceea ce îi place cel mai mult.

Ana Baniciu revine pe scenă într-o nouă formulă

Astfel, Ana Baniciu a anunțat că a acceptat rolul de noua solistă a trupei DJ Project, urmând să aibă și un prim concert alături de formație, vineri seară, 13 mai. De asemenea, împreună cu noua ei trupă, artista pregătește și un tur în toată țara.

Noi începuturi! Un nou capitol în care urmează să ne întâlnim cu voi în toată țara, la concerte, la radio și la tv! Aceasta este noua formulă DJ Project și în seara asta ne întâlnim la primul concert.”, a anunțat Ana Baniciu, în mediul online.

Ana Baniciu, noua solistă DJ Project

Ana Baniciu a acceptat în prezent colaborarea cu DJ Project (Maxx și Gino Manzotti) după ce fosta solistă, Ellie White, pe numele ei real Elena Baltagan, a părăsit trupa în urmă cu ani buni, aducându-le colegilor săi acuzații.

Ulterior, formația a colaborat și cu nume precum Adela Popescu, Giulia Anghelescu - care a pus proiectul pe locul doi atunci când a devenit mămica unei fetițe- dar și Mira. Acum însă se pare că artiștii au ales-o pe Ana Baniciu să le fie „vocea”.

Citește și: A murit mama Anei Baniciu. Artista e sfâșiată de durere: «Este cu mine la fiecare pas»

Ellie White, acuzații grave la adresa foștilor colegi din DJ Project

Cântăreața a dezvăluit că cei doi artiști au avut o atitudine lipsită de respect la adresa ei, de-a lungul timpului, comentând pe marginea aspectului ei fizic și numind-o chiar „grasă” la un moment dat.

Pe lângă comentariile răutăcioase pe care le-a suportat, artista a fost nemulțumită și de faptul că numele ei nu apare pe niciuna dintre piesele lansate alături de DJ Project, deși a contribuit la procesul creator. De asemenea, pe blogul personal, Ellie a mai povestit că a fost „înșelată” și pe partea financiară, iar mulți dintre banii rezultați în urma proiectelor muzicale nu i-a primit la timp sau niciodată. Vezi mai jos declarațiile complete ale cântăreței!

Citește și: Ellie White, adevăratele motive pentru care a părăsit DJ Project. Ce au putut să îi spună colegii de trupă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net