Ellie White, adevăratele motive pentru care a părăsit DJ Project. Ce au putut să îi spună colegii de trupă

Ellie White, cunoscut─â de o ╚Ťar─â ├«ntreag─â pentru activitatea ei din cadrul forma╚Ťiei DJ Project, a explicat partea ei de adev─âr, deranjat─â fiind de faptul c─â este ├«ntrebat─â constant de ce nu accept─â s─â fac─â parte din nou din forma╚Ťie ╚Öi s─â lucreze al─âturi de Maxx ╚Öi Gino Manzotti. 

image

Ellie White a relatat, ├«ntr-un articol amplu pe blogul personal, modul ├«n care a ├«nceput s─â activeze ├«n DJ Project, dar ╚Öi despre evenimentele mai pu╚Ťin pl─âcute din anii de colaborare cu Maxx ╚Öi Gino Manzotti. Conform artistei, cei doi colegi de trup─â au avut o atitutinde lipsit─â de respect ╚Öi au f─âcut adesea comentarii r─âut─âcioase despre aspectul s─âu, numind-o "gras─â",

Povestea Elenei a ]nceput ]n anul 2003 c├ónd a primit telefon de la un fost coleg de liceu care a ├«ntrbat-o dac─â nu dore╚Öte s─â vin─â la studio pentru a asigura partea vocal─â a unei piese, al─âturi de al╚Ťi doi b─âie╚Ťi. Elena a fost ├«nc├óntat─â de propunerea pe care a primit-o ╚Öi a acceptat, f─âr─â s─â stea prea mult pe g├ónduri.

Maxx a fost primul pe care l-a ├«nt├ólnit. Ulterior a aflat c─â prima impresie pe care acesta a avut-o despre ea a fost una proast─â. Ba mai mukt, artistul nu s-a putut ab╚Ťine s─â fac─â un comentariul nepotrivit, afirm├ónd c─â "Elena nu poate fi reparat─â nici m─âcat de nem╚Ťi". 

stanga
dreapta
ellie white zi ceva clip 171 jpeg
Ellie White face senza╚Ťie cu ╚Ťinuta ei vestimentar─â jpeg
14 vedetexcxz 1 ellie white 0 jpeg
ellie white fetita jpeg
Ellie White ┼či Mih─âi┼ú─â jpeg
Ellie White a preferat să îmbrace o ţinută lungă, neagră jpeg
Ellie White va retr─âi experien┼úa de a ┼úine ├«n bra┼úe un bebelu┼č jpeg
C├ónt─ârea┼úa Ellie White este fericit─â al─âturi de b─âiatul ┼či de logodnicul ei jpeg
ellie white jpeg
ellie white fetita bebe jpeg
ellie white 111 jpeg
ellie white copil mihai jpeg
ellie white jpeg
Ellie White jpeg

De aici a ├«nceput un lung ╚Öir de evenimente care au dezam─âgit-o cumplit pe Elena. Numele ei nu apare pe nici m─âcar una dintre piesele pe care le-a lansat al─âturi de forma╚Ťie, de╚Öi a contribuit la procesul creator, mul╚Ťi dintre banii rezulta╚Ťi ├«n urma albumelor nu i-a primit la timp sau nu i-a mai primit deloc Poate cel mai dureros pentru vedet─â a fost faptul c─â, ani la r├ónd, a trebuit s─â suporte comentariile colegilor de trup─â, unele mai r─âut─âcioase dec├ót altele. 

Ellie White nu a mai putut suporta atitudine colegilor și a managerului

Tensiunile s-au acumulat, iar ├«n cele din urm─â Ellie nu a mai putut suporta nederept─â╚Ťile c─ârora a fost supus─â. Maxx ╚Öi Gino Manzotti, al─âturi de managerul forma╚Ťiei, au decis s─â o ├«nlocuiasc─â pe Ellie cu Giulia Anghelescu.

"Cum Giulia era mereu prezent─â pe sticl─â ╚Öi ├«n online, s-au g├óndit ei c─â ├«ngra╚Ö─â porcul ├«n ajun ╚Öi va exploda imaginea trupei al─âturi de ea. De unde ╚Öi pies─â ( compus─â de mine de altfel, dar tot f─âr─â drepturi ) pe care am c├óntat-o al─âturi de Giulia. ├Än all fairness, ea se ├«ncadra mai mult ├«n tiparul lor de feminitate, a╚Öa c─â era o alegere oarecum de ├«n╚Ťeles", a povestit Ellie,

Artista a dezv─âluit c─â, cu ani buni ├«n urm─â, a ├«ncercat s─â-╚Öi contacteze fo╚Ötii colegi de trup─â ╚Öi managerul forma╚Ťiei pentru a le propune s─â lanseze un album ╚Öi s─â sus╚Ťin─â un turneu prin mai multe ora╚Öe importante ale ╚Ť─ârii. A╚Öa cum era de a╚Öteptat, Ellie a primit un r─âspuns negativ ╚Öi a decis s─â nu mai ├«ncerce vreodat─â s─â ia leg─âtura cu ei.

"╚śtiind acum adev─ârul depre motivele mele de a p─âr─â╚Öi trupa, va rog din suflet s─â NU ├«mi mai cere╚Ťi s─â m─â ├«ntorc. M─â face s─â m─â simt c─â ╚Öi cum ce am f─âcut ├«n ultimii 13 ani este de rahat, ╚Öi nu merit─â aten╚Ťia voastr─â, ╚Öi toat─â via╚Ť─â mea si carier─â mea este legat─â doar de anii ├«n care am fost ├«n trupa DjP", a concluzionat Elena. 

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News,Facebook ╚Öi Instagram!   

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi