Ellie White a ├«mplinit 37 de ani. Se m─ârit─â anul acesta, dup─â 14 ani de rela╚Ťie

image
Ellie White și Doru Tincăfoto: arhivă personală

Ellie White a ├«mplinit 37 de ani duminic─â, 28 februarie, solista aleg├ónd s─â fac─â o petrecere intim─â, ├«n s├ónul familiei sale. Spre deosebire de al╚Ťi colegi de breasl─â, care au f─âcut chefuri mari ├«n cluburi sau restaurante ╚Öi s-au ales cu amenzi pe m─âsur─â, Ellie, trecut─â deja ├«mpreun─â cu so╚Ťul ei prin experien╚Ťa Covid, a preferat s─â stea acas─â.

Solista a primit cadouri, bijuterii de la so╚Ťul ei, flori ╚Öi un tort din care s-au ├«nfruptat cu to╚Ťii. ÔÇťDac─â stau s─â m─â g├óndesc, nici nu ╚Ötiu ├«n ce perioad─â a vie╚Ťii m-a╚Ö pozi╚Ťiona fizic versus psihic. ╚śtiu doar c─â sunt recunosc─âtoare pentru toate experien╚Ťele din via╚Ťa mea, fie bune, fie rele. Sunt m├óndr─â de faptul c─â am reu╚Öit s─â iau fiecare e╚Öec ╚Öi s─â-l transform ├«n energie propulsoare pentru proiecte viitoare. Fie c─â am c─âzut la p─âm├ónt d─âr├ómat─â de greutatea problemelor, fie c─â le-am z├ómbit sadic ├«n fa╚Ť─â, m-am ridicat de pe jos, m-am ╚Öters de praf, mi-am ╚Öters lacrimile ╚Öi am mers mai departe. Iar eu acum, m─â simt ├«n cea mai bun─â form─â fizic─â ├«n care am fost vreodat─â, m─â simt mai puternic─â dec├ót am fost vreodat─â. A╚Öa c─â, cifrei care mi se adaug─â ├«n plus ├«n buletin nu am ce s─â ├«i repro╚Öez. Adev─ârul e c─â nu m─â simt deloc ca de 37 de aniÔÇŁ, a scris vedeta, pe blogul ei.

image
Tortul aniversarfoto: Instagram

Se c─âs─âtore╚Öte abia anul acesta dup─â 14 ani de rela╚Ťie!

Ellie White ╚Öi logodnicul ei, impresarul Doru Tinc─â, au doi copii ├«mpreun─â, dar nu au ajuns ├«nc─â la altar. Ellie White ┼či partenerul ei de via┼ú─â au ├«ns─â planuri mari, dup─â o rela┼úie de 14 ani. Vor s─â se c─âs─âtoreasc─â chiar anul acesta. ÔÇ×Am fost cerut─â frumos, ├«n genunchi, ├«n camera de hotel, la o lun─â dup─â ce ne-am cunoscut. La noi logodna ├«nc─â dureaz─â de 13 ani. Dup─â 5 ani de rela┼úie am avut de ales ├«n a face copii sau a ne c─âs─âtori ┼či am f─âcut un copil. Dup─â aia a venit ┼či al doilea copil. Dup─â at├ó┼úia ani de rela┼úie nu mai sim┼úi nevoia s─â te c─âs─âtore┼čti. Anul trecut am ├«mplinit 13 ani de rela┼úie, deja ┼čtim totul unul de cel─âlalt. Anul ─âsta ne c─âs─âtorim. E la fix. La noi a┼ča se ├«nt├ómpl─âÔÇŁ, a spus Ellie White, la Antena Stars.

Citește și:

Ellie White, despre calvarul COVID-19: "Nu am suportat nici atingerea hainelor de pe mine"

Ellie White, ├«n ╚Öoc: ÔÇŁAzi-noapte, ho╚Ťii au ├«ncercat s─â intre peste noi ├«n cas─â. Oribil sentiment!ÔÇŁ

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
carmen tanase jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg