Gino Manzotti a fentat moartea și în 2013. Imagini groaznice de la un alt accident

Ultima actualizare:

    În aprilie 2013, Gino Manzotti a trecut iar pe lângă moartefoto: PRO TV
În aprilie 2013, Gino Manzotti a trecut iar pe lângă moartefoto: PRO TV

Artistul de la DJ Project are un înger păzitor. În urma accidentului de luni, de pe Dealul Negru, s-a ales doar cu două coaste fracturate, iar în 2013 a scăpat fără nici o zgârietură dintr-un carambol în care au fost implicate 4 autoturisme.

Ar trebui să aprindă o lumânare la biserică pentru că, din câte se pare, Dumnezeu are alte planuri cu el. Liderul trupei DJ Project, Gino Manzotti, pe numele lui din buletin Handke Giuseppe (45 de ani), a trecut prin câteva situații limită, dar din care a scăpat basma-curată. Luni, 18 septembrie, artistul a văzut moartea cu ochii după ce un tir s-a răsturnat peste mașina în care se afla alături de managerul trupei, dar și alături de solista Mira, cu care începuse recent colaborarea. Cei trei, dar și șoferul TIR-ului, au ajuns la spital, însă sunt stabili și în afara oricărui pericol. Dar acesta nu este primul eveniment rutier în care a fost implicat arădeanul. În aprilie 2013, la Timișoara, artistul a tras o sperietură groaznică după un accident în care au fost implicate patru mașini. Un şofer inconștient a trecut pe culoarea roşie a semaforului în una dintre cele mai mari intersecţii din oraş. Maşina condusă de acesta a lovit un alt automobil, iar amândouă vehiculele s-au ciocnit apoi cu două maşini care aşteptau la semafor, printre care şi cea a muzicianului de la DJ Project.


    Patru mașini au fost implicate în accidentul de la Timișoarafoto: PRO TV
Patru mașini au fost implicate în accidentul de la Timișoarafoto: PRO TV

Și, deși imaginile de după accident par desprinse dintr-un film de acțiune, fiind făcute “acordeon”, pasagerii și conducătorii auto au scăpat, din fericire, cu răni ușoare. Singurul care nu a avut nici o zgârietură a fost Gino Manzotti.  


    Accidentul de luni, 18 octombrie, s-a petrecut în județul Vâlceafoto: IPJ Vâlea
Accidentul de luni, 18 octombrie, s-a petrecut în județul Vâlceafoto: IPJ Vâlea

„Mă miram că trăiesc”

Și de această dată, artistul arădean a avut șansă. La câteva ore de la producerea accidentului de luni, 18 septembrie, Gino Manzotti a intrat în direct la Antena Stars și a povestit, încă șocat, cele petrecute. "În maşina aia eram eu cu managerul şi cu Mira. Max a rămas la Cluj. Urcam dealul ăla, iar din faţă vedeam cum vine tirul care deja era pe două roţi. Cu 5 metri înaintea noastră s-a răsturnat şi a căzut pe noi. Prima dată au sărit toate airbag-urile. Mă miram că trăiesc. Am deschis uşa, am coborât şi mă miram că trăiesc. În urmă cu două ore s-a întâmplat. A căzut pur şi simplu pe noi. Eu am două coaste rupte. Mă plimb pe holurile spitalului. Mira e tot aici, la spital la Râmnicul Vâlcea. Ea e ok. M-am bucurat să văd că poate să coboare, nu are nimic (...) Max nu era cu noi. Foarte urâtă imaginea. 28 de tone avea tirul. Era încărcat cu paleţi. Prima dată m-am uitat dacă sunt ei bine. Şoferul tirului nu ştiu cum e. Eu eram în dreapta. În spate era Mira. Ambulanţa a venit la 10 minute. Managaerul nostru e un pic mai grav, are o problemă la coloană şi ceva la cap. Trebuie să îi facă ceva la cap mâine", i-a mărturisit Gino Manzotti lui Mihai Morar.


    Gino Manzotti și DJ Maxx
Gino Manzotti și DJ Maxx


    Mira, pe patul de spital, ne asigură că e okFoto: Facebook
Mira, pe patul de spital, ne asigură că e okFoto: Facebook

În 2015 a fost implicat într-un scandal sexual cu minore

Gino Manzotti a fost în centrul atenției și în urmă cu doi ani, când numele lui a apărut într-un dosar de prostituţie cu minore din Timişoara. Cinci persoane, printre care un poliţist, au fost reţinute atunci de DIICOT Timişoara, în dosarul de trafic de persoane în care au fost identificate peste 25 de victime minore, în timp ce alţi şapte suspecţi au fost puşi sub control judiciar, printre aceştia fiind şi membrul Gino Manzotti. Printre persoanele reţinute s-au numărat liderul grupării, Paul Mânzu, precum şi Ovidiu Torj, fostul soţ al lui Brigitte Năstase, actuala soţie a lui Ilie Năstase. Surse judiciare declarau că suspecţii plasau tinere, unele minore, unor clienţi dispuşi să plătească pentru a întreţine relaţii sexuale cu acestea. Reţeaua era condusă de Paul Vasile Mânzu, un cunoscut membru al lumii interlope din Timişoara, la vila căruia aveau loc întâlnirile între fete şi clienţi. ”Erau câteva fete, dar nu erau minore. Nu am făcut parte din grupare. Paul a venit cu multe fete, dar nu special pentru mine. Ştiam că Paul mai prosteşte fete, dar nu pe bani. Eu nu cred că făcea chestiile de care e bănuit, mai ales pe bani”, a declarat Manzotti la intrarea la audieri. Ulterior, artistul, pe numele lui real Giuseppe Handke, a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare pentru că a beneficiat de serviciile „unei persoane exploatate”. Magistrații Curții de Apel Timișoara au stabilit ca artistul să presteze, timp de 70 de zile, muncă în folosul comunității.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net