A murit mama Anei Baniciu. Artista e sfâșiată de durere: «Este cu mine la fiecare pas»

Ultima actualizare:

Cântăreața Ana Baniciu trece în prezent prin unul dintre cele mai grele momente ale vieții, după ce mama ei s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut chiar de artistă, care a publicat un mesaj de „adio” din care se putea citi durerea pe care o va purta de acum în suflet.

Mama Anei Baniciu s-a stins din viață Foto: Instagram
Mama Anei Baniciu s-a stins din viață Foto: Instagram

Ana Baniciu a anunțat decesul mamei sale prin intermediul unui mesaj dureros, publicat pe rețelele de socializare. Alături de rândurile în care își lua „adio” de la cea care i-a dat viață, cântăreața a publicat și o poză în care apare împreună cu mama ei, cele două zâmbind pe atunci.

Mama Anei Baniciu a murit. Mesajul dureros al artistei

Ana Baniciu a dezvăluit că i-a fost alături mamei sale în ultimele luni de viață, în care starea  de sănătate a femeii s-a degradat, treptat. Cântăreața le-a mărturisit urmăritorilor ei din mediul online că a stat alături de mama ei până la ultima suflare.

Adina, mama care și-a dedicat întreaga viață copilei ei, care a sprjinit-o și a trăit pentru un singur om… pentru mine! Am stat în ultimele 2 luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate am mai uitat sa spunem.

Am fost alături de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat. Mama mea nu pleacă niciodată de langa mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează!”, a scris Ana Baniciu în mediul online, iar mesajul i-a emoționat pe urmăritorii ei. 

Ana Baniciu, promisiune pentru cea care i-a dat viață

Ana Baniciu a explicat că va face tot posibilul pentru ca mama ei să fie mândră de ea în continuare, de acolo de unde o veghează.

Mama mea sfântă și bună pe care o iubesc infinit mi-a dat ultima și cea mai importantă lecție, lecția vieții și înțelepciunea atunci când vine vorba de moarte! De mulțumit, am să îți mulțumesc în fiecare zi din viața mea pentru că ai fost, ești și vei fi lângă Ana ta care are planuri mari și care nu o să stea o secundă, o să te facă mândră în continuare, așa cum a facut-o și până acum! Te iubesc cu toată ființa mea, în fiecare secundă.”, a adăugat artista în mesajul său. 

Citește și: Motivul pentru care Ana Baniciu a refuzat să mai participe la emisiuni după ce a câștigat „Asia Express”

Ana Baniciu a câștigat „Asia Express” alături de Raluka

Ana Baniciu, în vârstă de 29 de ani, este fiica muzicianului Mircea Baniciu. Aceasta a călcat pe urmele tatălui său, devenind cântăreață, însă drumul său a purtat-o și către televiziune.

Amintim că Ana Baniciu și Raluka au format echipa câștigătoare de la „Asia Express”, sezonul 1, cele două plecând atunci acasă cu suma de 30.000 de euro. În plan amoros, Ana Baniciu este în prezent într-o relație cu Edy Kovacs, cu care s-a și logodit.

Citește și: Ana Baniciu s-a logodit cu Edy Kovacs: «Te iubesc, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net