Pe ce vor cheltui Raluka și Ana Baniciu banii câștigați la Asia Express

Ultima actualizare:

    Raluka și Ana Baniciu în finala Asia ExpressFoto Facebook
Raluka și Ana Baniciu în finala Asia ExpressFoto Facebook

Raluka și Ana Baniciu au câștigat competiția Asia Express, iar banii primiți de la Antena1 vor fi investiți în lucruri serioase. Artistele au demonstrat că, deși au înlocuit două concurente care s-au retras în ultimul moment, ele au câștigat întreaga competiția.

Raluka și Ana au mărturisit că își doresc să-și cumpere ampartamente în același bloc pentru a fi aproape una de cealaltă, cele două artiste au plătit deja avansurile pentru cumpărarea lor.

”Vrem să ne luam apartamente în același bloc, am găsit și am plătit avansul deja. Vreau să le renovez și casa părinților mei, i-am mutat de curând lângă București pentru că noi suntem din Deva. Sunt niște bani pe care nu-i câștigi așa ușor”, a declarat Raluka pentru Viva.ro.

Ana Baniciu și-a dorit să-i pregătească o surpriză mamei ei și vor pleca împreună în Barcelona pentru a vizita, iar Ana a mărturisit că se bucură că a putut să-i satisfacă această dorință doar din banii ei.

”Banii nu au fost o miză pentru noi. Luni plec cu mama mea în Barcelona, i-am făcut o surpriză. Mă bucur că am putut să fac asta din banii mei”, a declarat fiica lui Mircea Baniciu.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net