Pe ce vor cheltui Raluka și Ana Baniciu banii câștigați la Asia Express

simeon stalpnicul png
Raluka și Ana Baniciu în finala Asia ExpressFoto Facebook

Raluka și Ana Baniciu au câștigat competiția Asia Express, iar banii primiți de la Antena1 vor fi investiți în lucruri serioase. Artistele au demonstrat că, deși au înlocuit două concurente care s-au retras în ultimul moment, ele au câștigat întreaga competiția.

Raluka și Ana au mărturisit că își doresc să-și cumpere ampartamente în același bloc pentru a fi aproape una de cealaltă, cele două artiste au plătit deja avansurile pentru cumpărarea lor.

”Vrem să ne luam apartamente în același bloc, am găsit și am plătit avansul deja. Vreau să le renovez și casa părinților mei, i-am mutat de curând lângă București pentru că noi suntem din Deva. Sunt niște bani pe care nu-i câștigi așa ușor”, a declarat Raluka pentru Viva.ro.

Ana Baniciu și-a dorit să-i pregătească o surpriză mamei ei și vor pleca împreună în Barcelona pentru a vizita, iar Ana a mărturisit că se bucură că a putut să-i satisfacă această dorință doar din banii ei.

”Banii nu au fost o miză pentru noi. Luni plec cu mama mea în Barcelona, i-am făcut o surpriză. Mă bucur că am putut să fac asta din banii mei”, a declarat fiica lui Mircea Baniciu.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
zanni
Ruxi și cristi mitrea
tudor chirila 2 jpg
img (3) jpg
BeFunky collage (26) jpg
Mihai Bendeac
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
Coloană de tancuri ucrainene în timpul unei ofensive în Ucraina AFP PHOTO / UKRAINIAN MINISTRY OF DEFENCE
image
image
image
image
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg