Ana Baniciu, primele declarații, în lacrimi, după moartea mamei

Ultima actualizare:

Ana Baniciu își revine cu greu după pierderea mamei sale. Solista a amânat și nunta cu logodnicul ei, Edy Kovacs, după ce mama ei s-a stins din viață, din cauza unor probleme de sănătate. Artista a povestit, cu lacrimi în ochi, despre greaua pierdere suferită, într-un interviu pentru Click!

Ana Baniciu și-a pierdut mama în luna mai Sursa: Instagram
Ana Baniciu și-a pierdut mama în luna mai Sursa: Instagram

Ana Baniciu a trăit o dramă!

Cântăreața Ana Baniciu, fiica cantautorului Mircea Baniciu, a trăit drama vieții ei atunci când mama ei s-a stins din viață, din cauza unor probleme de sănătate. Adina a fost prima soție a lui Mircea Baniciu și din iubirea lor a venit pe lume Ana, în urmă cu 29 de ani.

Ana Baniciu i-a fost alături mamei sale în ultimele luni de viață și a găsit, însă, puterea să stea alături de mama ei până când acesta și-a dat ultima suflare, cele două fiind foarte apropiate.

Poate te interesează și: Motivul pentru care Ana Baniciu a refuzat să mai participe la emisiuni după ce a câștigat „Asia Express”

Ana, cum ai trecut peste pierderea mamei tale?

Am trecut cu putere și cu încredere în mine, și în faptul că lucrurile vor fi bune de acum încolo. Maică-mea este cu mine în continuare, așa o simt, și nu cred că și-a dorit vreo secundă, mi-a și verbalizat asta, ca eu să plâng și să se oprească totul aici. M-a rugat să merg înainte și asta fac.

Iată că: Ana Baniciu se pregătește să devină mama. Află când face și nunta

Ana Baniciu:„S-a făcut tot ce s-a putut!”

Cine a fost lăngă tine și te-a susțint în perioada asta grea? Edy, bănuiesc...

Au fost foarte muți prieteni. Eu am prieteni vechi, care mă iubesc foarte mult. Edy, evident, și familia lui. Am avut foarte mulți oameni aproape, dar am avut și multe momente în care mi-am dorit să fiu singură, eu cu mine, ca să reușesc să înțeleg ce se întâmplă.

A fost un șoc sau te așteptai?

A fost un șoc momentul îmbolnăvirii, după care nu a mai fost neapărat un șoc. S-a făcut tot ce s-a putut, am încercat foarte mult. Acum am cumva altă concepție despre viață! Când e să fie, o să fie. M-a schimbat acest moment, dar în bine.

HOT: Ana Baniciu, în lenjerie intimă pe Instagram. Imaginile au pus pe jar admiratorii fostei câștigătoare „Asia Express”

Ana Baniciu:„Am amânat nunta pentru anul viitor!”

Nunta pentru când ați amânat-o?

Nunta oricum nu trebuia să aibă loc anul acesta. Era vorba pentru la anul să o facem și așa a și rămas, doar că trebuie să mă ocup și de asta. Știi că, pe lângă a programa, trebuie să te mai și ocupi. E un eveniment mare. Trebuie să ne găsim timp și eu, și Edi ca să organizăm. Dacă nu este la anul, o facem peste doi ani, nu e o problemă.

Sexy girls: VIDEO Beyonce, la "Te cunosc de undeva". Ana Baniciu și Raluka, cel mai greu dans de până acum

Ana Baniciu este noua solistă DJ Project: „Un nou început frumos!”

Ana Baniciu a acceptat, din luna mai colaborarea cu vestita trupă dance DJ Project,  compusă din Maxx și Gino Manzotti. Solista are un program super încărcat cu concerte, în această perioadă.

Am un proiect nou acum și anume sunt noua vocalistă a trupei DJ Project! Avem și piesă nouă, «Iubirea mea». Suntem la concerte de joi până luni sau marți, și tot așa. E u un nou început și un început foarte frumos”, ne-a mărturisit Ana Baniciu.

Trupa Dj project a rămas fără vocalistă după ce fosta solistă Ellie White, pe numele ei real Elena Baltagan, a părăsit trupa în urmă cu ani buni. Ulterior, formația a mai colaborat și cu nume cunoscute, precum Adela Popescu, Giulia Anghelescu și Mira.

Divele la control: FOTO Raluka și Ana Baniciu, sexy și pofticioase! Au răzbunat foamea de la "Asia Express" la o terasă, în Floreasca

Ana Baniciu are 29 de ani și este fiica cantautorului Mircea Baniciu. În prezent, Ana este într-o relație cu Edy Kovacs, cu care s-a și logodit. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul pandemiei de coronavirus.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net