VIDEO Beyonce, la "Te cunosc de undeva". Ana Baniciu și Raluka, cel mai greu dans de până acum

Ultima actualizare:

    Ana Baniciu și Raluka, în rolul lui Beyoncefoto: Instagram
Ana Baniciu și Raluka, în rolul lui Beyoncefoto: Instagram

Ana Baniciu și Raluka au fost senzuale în ediția de sâmbăta aceasta, la "Te cunosc de undeva". Și rolul le-a ajutat foarte mult, pentru că fetele au imitat-o pe inegalabila Beyonce, pe melodia "Single Ladies".

Cea mai nouă gală "Te cunosc de undeva!", difuzată sâmbătă, la Antena 1, a marcat o premieră în istoria celor 16 sezoane ale show-ului. Echipa de producţie a pus în scenă o nuntă în toată regula, cu toate etapele specifice acestui eveniment.

Bruno Mars, Lara Fabian, Joe Cocker și Tom Jones sau Maria Ciobanu au fost doar câteva dintre transformările pe care le-am văzut sâmbăta aceasta, însă de departe cel mai exploziv act artistic a fost semnat de Ana Baniciu și Raluka. Fetele au imitat-o, în oglindă, pe celebra Beyonce, iar coregrafia a fost la înălțime.

Cum arată nunta ideală pentru Ana Baniciu și Raluka

Şi cum nuntă fără dezvăluiri de senzaţie nu se prea poate, Ana şi Raluka nu au făcut excepţie. Astfel, la antrenamentele pentru transformarea lor în oglindă în Beyonce – cu siguranţă cel mai greu moment al lor de până acum din cadrul transforming show-ului, Ana şi Raluka au povestit echipei cum arată pentru ele fericitul eveniment. „Îmi doresc să fiu pe o barcă, să îmi iau toţi prietenii cu mine!”, a mărturisit Raluka, în vreme ce Ana a completat: „Mi-ar plăcea să se întâmple pe o plajă pustie, pe o insulă doar a noastră!”.

image
image
image
image
image
image
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net