Elevul care şi-a atacat cu un cuţit profesoara cere judecătorilor să îl lase în libertate. Adolescentul şi-ar fi premeditat fapta

Ultima actualizare:

Elevul de la Colegiul Național „Ion Creangă", din București, care și-a atacat cu un cuțit profesoara de japoneză, vrea să scape de arest. Avocații acestuia au contestat măsura, după ce judecătorii au decis arestarea preventivă a tânărului pentru 30 de zile. Astăzi, 12 aprilie, judecătorii urmează să judece contestația.

Elevul de 16 ani, care şi-a atacat profesoara cu un cuţit, vrea să scape de arest Foto: Antena3 CNN
Elevul de 16 ani, care şi-a atacat profesoara cu un cuţit, vrea să scape de arest Foto: Antena3 CNN

Adolescentul și-a înjunghiat profesoara pentru că nu o suporta

Adolescentul de 16 ani din București, care și-a înjunghiat profesoara de limba japoneză chiar la ora de curs, vrea acum să scape de arestul preventiv, scrie Antena3.ro. Curtea de Apel București urmează să judece, astăzi, 12 aprilie, contestația pentru măsura arestului preventiv pentru 30 de zile impusă elevului agresor.

Reamintim faptul că băiatul a intrat cu un cuţit în sala de clasă şi a atacat-o pe profesoara de japoneză pentru că voia să le dea un test. Dintr-un mesaj pe grupul de WhatsApp al clasei, a reieșit faptul că adolescentul şi-ar fi premeditat fapta și chiar ar fi recunoscut anchetatorilor că a făcut un astfel de gest pentru că nu suporta cadrul didactic.

Cum s-a întâmplat totul 

Ne amintim că la începutul lunii aprilie, o profesoară, de la Colegiul Național "Ion Creangă", a fost înjunghiată cu un cuțit de acest elev, în zona gâtului, la începutul orei de japoneză. 

Copilul a fost dus la sediul Poliției Capitalei împreună cu părinții și bunicii. A fost audiat timp de patru ore și nu a scos niciun cuvânt fiind parcă în transă. El a fost interogat de un consilier și în ciuda a ceea ce se spunea inițial că după atac ar fi fugit, se pare că a rămas în bancă, în timp ce profesoara țipa șocată, iar copiii se înghesuiau să iasă din clasă panicați.

Tânărul era pasionat de animații violente 

Apropiaţii tânărului spun că tânărul era pasionat de animaţii japoneze extrem de violente, care ar fi putut duce la porniri agresive. 

Tânărul chiar ar fi recunoscut că a simțit nevoia inexplicabilă să omoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net