Profesoară înjunghiata în gât în timpul orei de un elev la un liceu celebru din București

Ultima actualizare:

O profesoară de la Colegiul Național "Ion Creangă" a fost înjunghiată miercuri cu un cuțit de un elev, în zona gâtului, la începutul orei de japoneză, Conform unor surse din cadrul Poliției Capitalei, atacul a fost făcut de un băiat de clasa a X-a și a avut loc la începutul orei, fără să existe un conflict între cadrul didactic și elev. 

Profesoara a fost înjunghiată la Liceul Ion Creanga
Profesoara a fost atacată după ce a vrut să dea un test. Foto: adevarul.ro

Update ora 18.00

Copilul a fost dus la sediul Poliției Capitalei împreună cu părinții și bunicii. Este audiat de patru ore și nu a scos nici un cuvânt fiind parcă în transă. El a fost consiliat de un consilier și în ciuda a ceea ce se spunea inițial că după atac ar fi fugit, se pare că a rămas în bancă, în timp ce profesoara țipa șocată iar copiii se înghesuiau să iasă din clasă panicați.

Ce se știe despre atacul asupra profesoarei de japoneză

Din primele cercetări atacul a fost spontan, fără să existe o discuție în contradictoriu între cadrul didactic și elev. Din primele declarații de la fața locului, profesoara a apucat să anunțe că elevii trebuie să dea miercuri un test, despre care ei nu știau și pe care unii nu ar fi dorit să îl susțină scrie gândul.ro.

Elevul de 16 ani s-a ridicat din bancă, a venit la profesoara de japoneză și a înțepat-o în gât după care a fugit. Aceasta a simțit o durere, a început să țipe și a cerut ajutor. În panica ce a urmat copilul a încercat să fugă din școală dar a fost reținut de paznici. Copilul nu era cunoscut ca fiind un copil agresiv au transmis pe surse reprezentanții școlii.  

Comunicatul Poliției Capitalei 

“La data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 12.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 14 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se afla la ora de curs. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor. În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale”, au transmis autoritățile. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net