VIDEO Profesoară înjunghiată de un fost elev

Ultima actualizare:
image

O profesoară de matematică din Ploieşti a fost înjunghiată de un fost elev chiar în incinta şcolii unde predă. Incidentul s-a petrecut astăzi, în faţa cancelariei profesorilor din Colegiul "Spiru Haret". Tânărul în vârstă de 22 de ani s-a apropiat de profesoară şi a înjunghiat-o în abdomen, după care s-a făcut nevăzut. Femeia a ajuns de urgenţă la spital în şoc hemoragic. Agresorul a fost prins de o patrulă de jandarmi şi predat poliţiei, care face acum cercetări.

Profesoara înjunghiată are 43 de ani şi preda matematică la colegiul Spiru Haret din Ploieşti de 7 ani. Mihai Alexandru Niţescu, cel care a atacat-o astăzi, a fost elevul său. Acesta a intrat în unitatea de învăţământ în timpul pauzei, o dată cu elevii şi nu a fost reperat de paznic.

După ce s-a strecurat în şcoală, agresorul a căutat-o pe profesoară şi a atacat-o. Un alt cadru didactic a văzut-o pe colega sa prăbuşită la pământ şi a sunat imediat la 112.

Femeia a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti, unde a şi intrat în operaţie, starea ei fiind gravă.

Agresorul a fost prins la scurt timp de o patrulă de jandarmi chiar în apropierea unităţii şcolare. L-au imobilizat cu dificultate, iar la controlul bagajului pe care îl avea asupra sa, organele de ordine au descoperit un adevărat arsenal de luptă.

Tânărul nu este la prima infracţiune de acest gen. În 2016, pe când era elev in clasa a 12-a, a atacat cu cuţitul un coleg de clasă. La acel moment s-a deschis un dosar penal, dar agresorul a scăpat doar cu o amendă de 500 de lei pentru tulburarea linistii publice şi cu cazierul pătat.

Poliţiştii trebuie să stabilească acum motivul care a stat la baza atacului. Profesoara este soţia unui judecător din Ploieşti. Agresorul va fi evaluat psihiatric pentru a se vedea dacă a avut discernământ în momentul producerii faptei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net