A apelat la Google Translate, după ce și-a ucis iubita. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Un model ucrainean, Alona Savchenko, în vârstă de 24 de ani, a fost găsită înjunghiată și mutilată cu un fierăstrău într-o clădire din cartierul Bang Kho Laem, Bangkok, Thailanda, luni, 15 mai. Se pare că cel care a ucis-o cu brutalitate a fost chiar iubitul ei, Jan Jerzy Lagoda-Filippow, în vârstă de 25 de ani, care, după fapta făcută, a folosit Google Translate și i-a cerut unui taximetrist să-l ajute la tranșarea cadavrului iubitei lui.

Jan Jerzy Lagoda-Filippow și-a mutilat iubita cu un fierăstrău / Foto: Captură video
Jan Jerzy Lagoda-Filippow și-a mutilat iubita cu un fierăstrău / Foto: Captură video

Alona Savchenko, în vârstă de 24 de ani, a ajuns în apartamentul de lux din hotelul Key Sathorn-Charoenraj, Bangkok, împreună cu partenerul ei Jan Jerzy Lagoda-Filippow, în vârstă de 25 de ani, pe 29 aprilie. Cei doi păreau fericiți când au intrat împreună în hotel, iar imaginile camerelor de securitate de pe coridor îi arată pe cei doi zâmbind în timp ce se îndreptau spre camera lor.

A cerut ajutor pentru tăierea cadavrului în schimbul a 44$

Însă, în dimineața zilei de 15 mai, agenții de pază au devenit suspicioși când turistul polonez a părăsit clădirea, singur și în grabă, trăgându-și bagajele cu el și părând foarte nervos. Mai târziu, în aceeași zi, taximetristul care l-a plimbat pe Jan Jerzy Lagoda-Filippow unde a cerut, a sunat la hotel pentru a-i informa despre comportamentul haotic al polonezului, după ce pasagerul său ar fi folosit aplicația Google Translate pentru a cere ajutor pentru tăierea unui cadavru, în schimbul a 44 de dolari.

Și mai suspicioși, cei din personal s-au dus să verifice camera cuplului de la etajul 32, unde au găsit trupul neînsuflețit al Alonei Savcenko pe pat. Fața tinerei era acoperită de sânge, iar mâna stângă îi fusese tăiată de la încheietura mâinii. Capul i-a fost, de asemenea, parțial tăiat, iar paramedicii au descoperit că a suferit și o rană prin înjunghiere în zona gâtului.

Polițiștii care au fost chemați la fața locului au recuperat un fierăstrău lung de 60 de centimetri, pătat de sânge, lângă cadavrul victimei, și au declarat că modelul în vârstă de 24 de ani a murit cu aproximativ 24 de ore înainte de descoperirea ei.

„Victima a ajuns la apartament împreună cu iubitul ei pe 29 aprilie, dar a plecat fără ea în jurul prânzului, pe 15 mai. Am aflat că a angajat un taxi pentru a-l duce în provincia Sa Kaeo. Probabil că încerca să treacă granița în Cambodgia”, a declarat Pongpun Phonharn, polițist, potrivit tabloidului DailyMail.

A fost „foarte calm” în momentul arestării

„L-am luat pe pasagerul suspect, care mi-a spus prin Google Translate că vrea să joace la un cazinou. Când nu a găsit un loc potrivit pentru a juca, mi-a cerut prin intermediul aplicației  să-l ajut la dezmembrarea corpului prietenei sale pentru 44 de dolari”, a povestit și taximetristul, Surachai Sabaibang.

Luni seară, ofițerii poliției thailandeze l-au arestat pe Lagoda-Filippow într-o piață dintr-un oraș aproape de granița cu Cambodgia și în bagaje au găsit pașaportul femeii ucise. De asemenea, potrivit autorităților, acesta a fost „foarte calm” în momentul arestării. „Suspectul a fost foarte calm când a fost arestat. Era în jur de ora 4 în această dimineață când a fost prins. A băut cafea ca de obicei în celulă și a început să facă mișcare, ca și cum ar fi fost rutina lui normală de dimineață. Nu a spus nimic. Am contactat Ambasada Poloniei și am luat măsuri pentru ca oficialii ambasadei să sosească mai târziu astăzi”.

Lagoda-Filippow deține o firmă de publicitate înregistrată la Londra, iar Alona Savchenko ar fi făcut fotografii pentru compania sa și pentru alții.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net