Şi-a tranşat părinţii şi i-a pus în saramură

Ultima actualizare:

    Chau Hoi-leung, de 30 de ani, i-a chemat la el pe mama şi pe tatăl său şi i-a gătit cu orez
Chau Hoi-leung, de 30 de ani, i-a chemat la el pe mama şi pe tatăl său şi i-a gătit cu orez

Şoc! Un tânăr din Hong Kong şi-a omorât părinţii şi i-a gătit cu orez, fiindcă nu-i mai dădeau bani de distracţii. I-a tranşat fără milă pe cei care i-au dat viaţă, iar hălcile de carne mai mari le-a pus în saramură.

Chau Hoi-leung
Chau Hoi-leung

L-au crescut în puf şi l-au copleşit cu răsfăţuri! Chau Wing-ki, de 65 de ani, şi Siu Yuet-yee, de 62 de ani, îl iubeau ca pe ochii din cap pe fiul lor, Chau Hoi-leung, de 30 de ani, sperând că le va fi un sprijin la bătrâneţe. I-au făcut toate poftele, munceau din greu ca să-i dea bani ca să se distreze în voie, iar feciorul trântor avea să-i devoreze! Bieţii Chau Wing-ki şi Siu Yuet-yee au dispărut fără urmă din luna martie. Fiul criminal susţinea sus şi tare că s-au dus în China continentală să se plimbe.

Anchetatorii nu s-au lăsat convinşi de el şi i-au făcut recent o vizită neaşteptată acasă. Ceea ce au găsit este mai înfiorător decât se poate vedea în filmele de groază.

Urme de sânge peste tot, bucăţi din părinţi, gătite cu orez, în frigider, hălci de carne umană mai mari puse la saramură. Anchetatorii sunt convinşi că monstrul s-a înfruptat la greu din trupurile fiinţelor care i-au dat viaţă. Chau Hoi-leung şi-a ucis cu sânge rece părinţii fiindcă nu au mai vrut să-i dea bani pentru distracţii şi i-au cerut să-şi ia o slujbă. I-a invitat la el să ia prânzul împreună şi i-a căsăpit. Îşi pregătise totul de mult timp, îşi procurase cuţite lungi şi ascuţite. Mâncarea cu orez şi carne umană a pregătit-o la cuptorul cu microunde. Acum susţine că a comis ororile fără discernământ, încercând să scape de puşcărie. 

A cumpărat două congelatoare pentru  a-şi ţine părinţii tranşaţi
A cumpărat două congelatoare pentru a-şi ţine părinţii tranşaţi
image
image
image
image
image
image
Zahăr vs îndulcitori artificiali FOTO Shutterstock
politie scoala jpeg
padure intunecata jpg
calendar ortodox 2021 31 martie martiriul sf ierarh ipatie   fresca manastirea dionisiu athos jpeg
Supermarket, hipermarket, cumparaturi, casier, shopping, FOTO Shutterstock
Cuplu de tineri chinezi pixabay jpg