Imaginile durerii! Meliss, fata înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova, condusă pe ultimul drum

Ultima actualizare:

Acum, la Craiova, peste 200 sute de oameni - rude, prieteni, colegi dar şi simpli necunoscuţi - o conduc pe Meliss, fata de 14 ani care a fost ucisă în Grădina Botanică pe ultimul drum. Cortegiul funerar a plecat mai devreme de la Biserica Sfântul Spiridon din Craiova, s-a oprit la casa lui Meliss, fiind pentru ultima oară când aceasta va trece prin locul unde a crescut, și acum se îndreaptă către Cimitirul Sineasca, acolo unde tânără va fi înmormântată.  

Meliss, condusă pe ultimul drum

În aceste clipe, Meliss, fata de 14 ani care a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova, este condusă pe ultimul drum de către rude, prieteni, colegi, dar şi simpli necunoscuţi. După ce cortegiul funerar a plecat, la orele prânzului, de la Biserica Sfântul Spiridon, a făcut o oprire la casa adolescentei, fiind pentru ultima oară când aceasta va trece prin locul unde a crescut.   

Cu câteva minute mai devreme, se îndreaptă către Cimitirul Sineasca, acolo unde Meliss va fi înmormântată. La întrarea în cimitir, cortegiul a fost așteptat de alți oameni, inclusiv de suporteri olteni care au afișat mesaje precum: „Raiul alb albastru a mai câștigat un înger, drum lin Melis, Craiova te plânge”.

Sunt prezenți nenumărați oameni, foarte mulți colegi care au venit să-și ia rămas bun de la prietena lor, de la colega lor, dar sunt și oameni care n-au cunoscut-o niciodată și care au venit să fie alături de familia îndurerată. Aceștia au discutat între ei și au aflat detalii cutremurătoare. Chiar dacă atacatorul, băiatul de 17 ani, le-a declarat anchetatorilor că nu o cunoștea pe Meliss, se pare că, cei doi s-ar fi cunoscut, iar, de câteva luni, acesta ar fi tot amenințat-o că o va urmări și că o va ucide, și pe ea, dar și pe prietenul ei, Emi, potrivit colegilor, relatează Antena3.ro.

Meliss s-a stins din viață în brațele medicilor

Pe data de 27 iunie, Meliss, în vârstă de 14 ani, și prietenul ei Emi, în vârstă de 19 ani, au fost atacați de un elev de la Liceul Militar din Craiova, în vârstă de 17 ani, în Grădina Botanică. Din păcate, tânără s-a stins din viață în brațele medicilor care au încercat cu disperare să o salveze.

Melis avea o mulțime de visuri, pe care nu a mai apucat să le îndeplinească. Se pregătea de admiterea la liceu, iar în urmă cu doar câteva zile susținuse Evaluarea Națională. Nici o secundă nu și-ar fi putut imagina că o să-și găsească sfârșitul la o vârstă atât de fragedă. Astăzi, sute de persoane au fost alături de adolescentă, pe ultimul său drum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net