Întâmplare absolut bizară! Unde a fost făcută ultima fotografie cu Meliss, fata ucisă în Grădina Botanică din Craiova

Coincidență bizară în cazul fetei de 14 ani, înjunghiată în Grădina Botanică, din Craiova. Cu doar câteva zile înainte de tragedie, Meliss și-a făcut poze chiar în locul unde și-a găsit sfârșitul.  

Meliss, fata de 14 ani, care a fost ucisă în Grădina Botanică Foto: Facebook
Meliss, fata de 14 ani, care a fost ucisă în Grădina Botanică Foto: Facebook

Unde a fost făcută ultima fotografie cu Melis

Crima de la Grădina Botanică, din Craiova, a șocat întreaga țară. Meliss, adolescenta în vârstă de 14 ani, care și-a pierdut viața în urma atacului sângeros, și-ar fi făcut ultima poză, cu ocazia absolvirii școlii, chiar în Grădina Botanică unde și-a dat ultima suflare.

Înainte de a susține Evaluarea Națională, Meliss, absolventa Colegiului Național „Ștefan Velovan" din Craiova, a ales să-și facă pozele de absolvire, acolo. în Grădina din Craiova. Mai mult decât atât, colegii săi de clasă spun că ultima poză pe care și-a făcut-o Meliss a fost chiar în apropierea locului în care ea și iubitul său au fost agresați. 

Meliss susținuse Evaluarea Națională cu doar câteva zile înainte 

Melis avea o mulțime de visuri, pe care nu a mai apucat să le îndeplinească. Se pregătea de admiterea la liceu, iar în urmă cu doar câteva zile susținuse Evaluarea Națională. Nicio secundă nu și-ar fi putut imagina că o să-și găsească sfârșitul la o vârstă atât de fragedă. 

Meliss a apucat să sune la 112 

Alte detalii au ieșit recent la iveală. Se pare că, după ce a fost înjunghiată și zăcea într-o baltă de sânge, cu ultimele puteri, Meliss a sunat la 112 şi a cerut ajutor. A fost, de altfel, primul apel care a anunţat teribilul atac din Grădina Botanică. La ora 16.01, fata a spus operatorului că au fost înjunghiaţi de un individ cu faţa acoperită şi a dat detalii despre locul în care se aflau. Imediat, însă convorbirea s-a întrerupt. 

Au urmat şi alte apeluri la 112. La 16.02, un trecător a spus că pe pista de atletism din Grădina Botanică este un bărbat înjunghiat. La 16.05, un alt trecător cerea ajutor pentru fată. La 16.06, poliţiştii locali sunt primii care au ajuns la cei doi şi au încearcat să-i resusciteze. La 16.50, medicii au declarat decesul fetei. 

Cum s-a întâmplat totul 

Băiatul în vârstă de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova, nu îi cunoștea pe cei doi îndrăgostiți, însă în momentul în care a trecut pe lângă ei, s-a uitat insistent la Meliss, copila de 14 ani. 

Tânărul care o însoțea, în vârstă de 19 ani, l-a întrebat de ce o privește așa, moment în care agresorul l-a înjurat. Acesta a fost și momentul în care prietenul fetei i-ar fi dat o palmă atacatorului. 

Autorul crimei s-a îndepărtat câțiva pași, și-a pus o mască, a scos o macetă din rucsac și s-a năpustit asupra tânărului. L-a înjunghiat de mai multe ori, în gât, abdomen și picior.  

Fata de 14 ani a început să țipe după ajutor, însă atacatorul s-a năpustit și asupra ei și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit. Lovituri ce i-au fost fatale. Doar pentru că fusese martoră la crimă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net