Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit. Care au fost primele sale cuvinte

Ultima actualizare:

Potrivit medicilor craioveni, Emi, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, a fost deconectat de la aparatul de venitlație și respiră de unul singur. El s-a trezit și chiar a reușit să și spună câteva cuvinte. La acest moment, băiatul în vârstă de doar 19 ani nu știe că prietena sa, Melis, a decedat.

Starea tânărului rămâne critică
Starea tânărului rămâne critică

Echipa medicală care supraveghează starea de sănătate a tânărului în vârstă de doar 19 ani, Emanuel Bădică, a venit cu o veste bună în acest caz care a șocat întreaga noastră țară. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, medicii au reușit să îl deconecteze pe tânăr de la apartul de ventilație mecanică ce îl ținea în viață, iar acesta respiră acum de unul singur. Din păcate, pericolul încă nu a trecut pentru Emi, iar prognosticul doctorilor rămâne unul rezervat.

Conform comunicatului de presă emis de către cei de la Spitalul de Urgență din Craiova, victima este, în continuare, în stare critică, iar prognosticul medicilor rămâne unul rezervat. Băiatul se află și acum la terapie intensivă, iar medicii au scăzut numărul de sedative pe care le-au administrat acesuia, pentru a putea executa o evaluare neurologică completă. Emanuel Bădică a fost deconectat de la aparatul de ventilație și respiră singur, însă, are în continuare nevoie de oxigen suplimentar. Medicii consideră că evoluția stării sale de sănătate rămâne imprevizibilă, iar tânărul este monitorizat constant.

Tânărul încă nu știe că prietena sa a murit

Pentru ca dramatismul situației să fie și mai mare, tânărul în vârstă de doar 19 ani încă nu știe că prietena sa, Meliss, a murit. Potrivit sursei, primele lui cuvinte după ce s-a trezit au fost că își amintește ce s-a întâmplat și cum îl cheamă. El a spus că stătea pe bancă, alături de prietena sa, când a fost înjunghiat în spate. El nu știe cine și de ce a comis acest gest terifiant.

Criminalul, în vărstă de doar 17 ani, a fost reținut de către autorități și dus în fața anchetatorilor.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net