Mărturisirile halucinante ale adolescentului care a ucis-o pe fata de 14 ani: „Îi pare rău pentru fată, mai puțin pentru băiat”

Adolescentul acuzat că a ucis fata de 14 ani, în Grădina Botanică din Craiova, și l-a rănit grav pe prietenul ei, a fost arestat preventiv. El susține că nu o cunoștea și că regretă că a omorât-o. „Îi pare rău pentru fată, mai puțin pentru băiat", a declarat avocatul acestuia, scrie adevărul.ro.  

Agresorul a fost arestat preventiv Foto: Facebook
Agresorul a fost arestat preventiv Foto: Facebook

Băiatul de 17 ani se plimba prin Grădina Botanică

Avocatul Florin Ciocoiu, care îl reprezintă pe băiatul de 17 ani, a declarat că acesta a venit în Craiova din comuna Calopăr, și a mers să se plimbe în Grădina Botanică, unde i s-ar fi părut că s-a întâlnit cu două fete.

Băiatul spune că i-a întâlnit întâmplător pe cei doi pe care i-a înjunghiat

Băiatul ar fi declarat că i-a întâlnit întâmplător pe cei doi și că în clipa în care a trecut pe lângă ei, s-ar fi uitat insistent la fata de 14 ani, motiv pentru care tânărul care era cu ea ar fi început cu el o dispută. În urma conflictului, suspectul ar fi scos din rucsac o armă albă cu lama de 19 centimetri și l-a lovit întâi pe prietenul fetei. Apoi pe ea.

Avocat: „A avut un exces de furie și a scos mănușile și cuțitul "

A mai dat o tură, s-a convins că sunt un băiat și o fată, s-a uitat la fată insistent, fata la el. Celălalt băiat i-a spus că n-are voie, de ce se uită la ea, și i-a dat doi pumni, în falcă și în stomac. El, atunci, a avut un exces de furie și a deschis rucsacul, ghiozdănelul, a scos mănușile și cuțitul.

S-a dus după băiat, care a văzut ce s-a întâmplat și a fugit. S-a dus după el și l-a doborât, l-a înjunghiat, dup-aia s-a dus după fată, pentru că îi era frică să nu spună fata ce a văzut, asta a fost motivația lui”, a declarat avocatul.

Avocat: „A spus că îi pare rău pentru fată, pentru băiat mai puțin"

Întrebat dacă adolescentul acuzat de omor are vreo remușcare, avocatul a declarat că: „A spus că îi pare rău pentru fată, răspuns la care noi am rămas puțin blocați. Și doamna procuror și eu am întrebat dacă și pentru băiat și a zis da, și pentru el, dar mai puțin, pentru că putea să găsească o altă soluție să rezolve conflictul”.

Rudele copilei de 14 ani spun că agresorul era fostul iubit

Cunoscuții copilei spun, însă că agresorul ar fi mințit când a declarat că nu își cunoștea victimele. El era fostul ei iubit și ar fi și amenințat-o. Există și alte indicii că atacul ar fi fost plănuit, susțin cunoscuții victimelor, care își pun întrebări ce nu au primit încă un răspuns.

Ce pedeaspă poate să primească agresorul 

Florin Ciocoiu a precizat că este prea devreme să se vorbească, în acest moment, despre pedeapsa pe care o riscă elevul. „Este prematur. Poate să ia și 3 ani, și 5 ani, 7 sau 10 ani". 

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net