Noi detalii înfiorătoare ies la iveală. Ce a făcut criminalul din Craiova după ce a omorât-o pe Meliss

Ultima actualizare:

Apar noi detalii în legătură cu întâmplarea tragică de la Grădina Botanică, din Craiova. Alex, autorul crimei, elevul Liceului Militar din Craiova, în vârstă de 17 ani, ar fi recunoscut faptul că era pentru prima dată când îi vedea pe Meliss și pe prietenul ei. Cu toate acestea, nu a stat pe gânduri și i-a înjunghiat. După faptă, atacatorul a plecat liniștit pe alee, ba chiar le-a zâmbit polițiștilor.

Crima s-a petrecut la Grădina Botanică, din Craiova Foto: captură video
Crima s-a petrecut la Grădina Botanică, din Craiova Foto: captură video

Polițiștii, care au ajuns la fața tragicului eveniment, spun că nu au găsit semne că ar fi putut fi vorba despre gelozie, iar tânărul care a fost înjunghiat ar fi spus polițiștilor că nu l-a mai văzut niciodată pe agresor, scrie Antena 3 CNN.ro. 

Tânărul de 19 ani se zbate între viață și moarte 

Tânărul de 19 ani este în sala de operație. Este în stare extrem de gravă, instabil hemodinamic. Medicii se luptă să îi salveze viața. „S-au găsit plăgi penetrante la nivelul regiunii cervicale, toracelui și abdomenului, fiind interesate splina și stomacul. Pacientul a pierdut peste 4 litri de sânge, la nivelul regiunii cervicale, în torace și în abdomen. Este în continuare în stare gravă, în șoc hemoragic”, spun medicii de la Spitalul de Urgență Craiova. 

Cât despre Meliss, copila de 14 ani care alerga alături de prietenul ei, a murit. Medicii sosiți la fața locului au fost nevoiți să declare decesul, în ciuda tuturor manevrelor de resuscitare.  

După ce a comis fapta, agresorul s-a plimbat liniștit pe alee 

După ce a comis fapta, agresorul a plecat liniștit pe alee, spre ieșirea din Grădina Botanica. Acesta a trecut chiar pe lângă o patrulă a polițiștilor locali. La scurt timp, un apel la 112 anunța că doi tineri plini de sânge au fost văzuți pe o alee a parcului. Imediat au ajuns mai multe echipaje de poliție, inclusiv mascați.  

Polițiștii locali și-au dat seama imediat că agresorul ar putea fi chiar cel pe care îl văzuseră cu câteva minute în urmă. Au plecat imediat după el și l-au prins în apropierea Grădinii Botanice.  

Cum s-a întâmplat totul 

Băiatul în vârstă de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova, nu îi cunoștea pe cei doi îndrăgostiți, însă în momentul în care a trecut pe lângă ei, s-a uitat insistent la Meliss, copila de 14 ani. 

Tânărul care o însoțea, în vârstă de 19 ani, l-a întrebat de ce o privește așa, moment în care agresorul l-a înjurat. Acesta a fost și momentul în care prietenul fetei i-ar fi dat o palmă atacatorului. 

Autorul crimei s-a îndepărtat câțiva pași, și-a pus o mască, a scos o macetă din rucsac și s-a năpustit asupra tânărului. L-a înjunghiat de mai multe ori, în gât, abdomen și picior.  

Fata de 14 ani a început să țipe după ajutor, însă atacatorul s-a năpustit și asupra ei și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit. Lovituri ce i-au fost fatale. Doar pentru că fusese martoră la crimă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net