Suspectul în cazul crimei, care a șocat întreaga Românie, va fi extrădat

Ultima actualizare:

Cazul de crimă care a șocat întreaga țară se poate apropia de concluzionare! Marcel Șerbuc, care ar fi spus mamei că el este cel care a ucis-o pe fetița în vârstă de 12 ani din Berceni va fi extrădat în România! El a fost arestat de către autorități în Olanda.

Marcel Șerbuc a fost arestat în Olanda / FOTO: Facebook
Marcel Șerbuc a fost arestat în Olanda / FOTO: Facebook

Întreaga țară a rămas înmărmurită după ce s-a aflat despre descoperirea terifiantă din cartierul Berceni, din București. Acolo, în lada unui pat dintr-un apartament închiriat, proprietarul a găsit cadavrul unei fetițe! După ceva confuzie inițială în privința identității victimei, autoritățile au putut determina că aparține unei fetițe de doar 12 ani, a cărei identitate a fost imediat descoperită. Iar potrivit informațiilor oferite de către Antena 3 CNN, acest caz terifiant poate fi concluzionat în curând!

Chiar și mama fetiței a fost considerată printre suspecți, ea fiind audiată ore întregi de către poliție, care a decis să o lase în libertate. Însă, între timp, ancheta a luat din nou o întorsătură neașteptată! Concubinul mamei victimei ar fi recunoscut că a ucis-o pe cea mică, spunând că moartea ar fi fost una accidentală. Potrivit acestuia, fetița s-ar fi lovit la cap în timpul unei căzături, însă raportul medicilor legiști spune cu totul altceva.

Marcel Șerbuc va fi extrădat în România

Când autoritățile au aflat despre ce ar fi spus Marcel Șerbuc, au pornit imediat pe urmele acestuia. El lucra în Olanda, unde a fost văzut ultima oară. De altfel, acolo a și fost arestat de către poliție, urmând să fie extrădat în România. „Aveam ceva în mine, o inimă neagră”, a declarat mama victimei, Simona Iftimovici, despre premoniția pe care a avut-o după dispariția fetei sale.

Un comunicat al poliției spune despre operațiunea care a dus la arestarea posibilului criminal că „În urma cooperării polițienești dintre Poliția Română și autoritățile din Regatul Țărilor de Jos (...) astăzi, 10 iunie, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internațional, pentru omor.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net