Detalii cutremurătoare ies la iveală. Cum ar fi fost omorâtă fata găsită decedată în lada patului

Cazul de crimă care a șocat întreaga țară rămâne marcat de mai multe semne de întrebare. Medicii legiști au reușit să determine cauza morții fetiței găsite moartă într-o ladă de pat în cartierul Berceni, din Capitală. Însă, declarația posibilului criminal spune cu totul altceva!

Crima a șocat întreaga țară
Crima a șocat întreaga țară

Întreaga țară a fost șocată după ce într-un apartament din cartierul Berceni, din București, s-a descoperit un cadavru misterios, în lada unui pat! După confuzia în privința identității victimei, autoritățile au spus cu certitudine că trupul aparține unei fetițe de 12 ani, a cărei identitate și familie au și fost identificate rapid. Însă, conform informațiilor oferite de către gandul.ro, lucrurile rămân încurcate.

Potrivit medicilor legiști care au efectuat autopsia fetiței, decesul s-ar fi produs prin asfixiere. Mai exact, victima a rămas fără aer, lucru ce i-a provocat și moartea. A fost un sfârșit violent potrivit medicilor legiști, care au spus că victimei i-a fost înfășurat un cordon în jurul gâtului, de 3 ori, cu ajutorul căruia a fost strangulată.

Însă, semnele de întrebare din anchetă rămân, deoarece acest lucru nu corespunde cu declarația posibilului criminal!  

Victima a murit prin asfixiere

Suspectul principal din acest moment este chiar concubinul mamei victimei, Ilie Marcel Șerbuc. El ar fi recunoscut chiar în fața acesteia că a omorât-o pe fetiță, însă modalitatea în care acesta pretinde că aceasta a murit nu corespunde cu descoperirile medicilor legiști! Mai precis, posibilul criminal ar fi spus că, în urma unui conflict cu victima, ar fi împins-o, iar cea mică s-ar fi lovit la cap, în cădere. Potrivit acestuia, lovitura ar fi fost una fatală.

După cum ne putem imagina, de la moartea violentă prin asfixiere, până la una accidentală prin lovitură la cap, este o diferență destul de mare, iar autoritățile rămân vigilente, pentru a elucida misterul. Ilie Marcel Șerbuc este acum dat în urmărire de-a lungul Europei. Ultima dată a fost văzut în Olanda, unde lucra.  

image
image
image
image
image
image
bac romani drone jpg
3 cioban cu oi 751975882ok jpg jpeg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
Loto. Sursa foto: Impact.ro
copac măr jpeg
Mihaela Bilic jpg
cum cureti energiile negative din obiectele tale feng shui 4 jpg jpeg
image
actualitate.net