Noi semne de întrebare în cazul crimei din Berceni. Ce s-a descoperit după autopsia cadavrului găsit în lada de la pat

Tragedia care a lovit sectorul 4 din capitală pare să devină din ce în ce mai încurcată. Crima din Berceni pare să ridice din tot mai multe semne de întrebare pentru autorități, mai ales în urma rezultatelor autopsiei IML. Deși poliția credea că victima găsită în lada unui pat era o femeie în vârstă de 38 de ani, s-a spus că medicii legiști au descoperit cu totul altceva.

Misterul se adâncește în cazul crimei din Berceni
Misterul se adâncește în cazul crimei din Berceni

Tragedia din sectorul 4 a șocat întreaga capitală, iar rapid, vestea celor întâmplate a făcut înconjurul țării. Iar în urma rezultatului autopsiei efectuate de către Institutul de Medicină Legală (IML), autoritățile se confruntă cu noi semne de întrebare și din ce în ce mai puține răspunsuri. Deși se bănuia, potrivit informațiilor oferite de către Antena 3 CNN, că ar fi vorba despre cadavrul unei femei în vârstă de 38 de ani, au apărut tot mai multe informații cum că trupul victimei găsite în lada unui pat ar aparține, de fapt, fiicei dispărute a acesteia.

Însă, nici măcar acest lucru nu poate fi spus cu certitudine, deoarece autoritățile au emis imediat un comunicat despre situația din ce în ce mai șocantă. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul București, identitatea victimei, cât și a autorului acestui gest șocant, încă nu poate fi confirmată. Potrivit comunicatului autorităților, cadavrul descoperit în lada patului este considerat, în acest moment, încă neidentificat.

Fiica posibilei victime este dispărută

Astfel, se pare că ancheta încă nu are la dispoziție una dintre cele mai importante informații, mai precis, care este identitatea victimei! Trebuie menționat și faptul că, potrivit sursei citate, fiica femei de 38 de ani despre care se crede că ar fi victima este, în acest moment dispărută! Însă, un fapt ce poate fi spus cu certitudine, fiind comunicat chiar de către autorități, este că autopsia a arătat faptul că moartea victimei a fost una violentă.

În acet moment, ancheta autorităților este în plină desfășurare, după ce cadavrul unei femei a fost găsit într-un sac de plastic, în lada unui pat, chiar de către proprietarul apartamentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net