Alex, autorul crimei de la Grădina Botanică, a recunoscut tot. Primele declarații ale călăului

Ultima actualizare:

Alex, autorul crimei de la Grădina Botanică din Craiova, a recunoscut faptele. I-a înjunghiat pe cei doi, pe Meliss (14 ani) și pe prietenul ei, fără să-i fi cunoscut înainte. El spune că în momentul în care a trecut pe lângă cei doi s-a uitat insistent la Meliss, iar prietenul ei l-a întrebat de ce o privește așa, moment în care agresorul l-a înjurat. Și de acolo a plecat totul.

Alex i-a înjunghiat pe cei doi la Grădina Botanică, din Craiova Foto: captură video
Alex i-a înjunghiat pe cei doi la Grădina Botanică, din Craiova Foto: captură video

Cum s-a petrecut nenorocirea 

Băiatul în vârstă de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova, ar fi declarat în fața anchetatorilor că era pentru prima dată când îi vedea pe Meliss și pe prietenul ei. Nu îi cunoștea, însă în momentul în care a trecut pe lângă ei, s-a uitat insistent la Meliss, copila de 14 ani, scrie Antena 3 CNN.

Tânărul care o însoțea, în vârstă de 19 ani, l-a întrebat de ce o privește așa, moment în care agresorul l-a înjurat. Acesta a fost și momentul în care prietenul fetei i-ar fi dat o palmă atacatorului. 

Atacatorul l-a înjunghiat pe băiat în gât, abdomen și picior

Autorul crimei s-a îndepărtat câțiva pași, și-a pus o mască, a scos o macetă din rucsac și s-a năpustit asupra tânărului. L-a înjunghiat de mai multe ori, în gât, abdomen și picior.  

Fata de 14 ani a început să țipe după ajutor, însă atacatorul s-a năpustit și asupra ei și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit. Lovituri ce i-au fost fatale. Doar pentru că fusese martoră la crimă. Apoi a plecat liniștit, trecând zâmbind pe lângă o patrulă a Poliției Locale. Potrivit băiatului, agenții chiar l-au oprit și l-au întrebat unde merge, tânărul răspunzând calm că s-a plimbat prin Grădină și că pleacă spre casă.  

Fata de 14 a murit, băiatul se zbate între viață și moarte

Tânărul de 19 de ani se află în sala de operație, intervenția chirurgicală fiind efectuată de o echipă complexă de medici. „S-au găsit plăgi penetrante la nivelul regiunii cervicale, toracelui și abdomenului, fiind interesate splina și stomacul. Pacientul a pierdut peste 4 litri de sânge, la nivelul regiunii cervicale, în torace și în abdomen. Este în continuare în stare gravă, în șoc hemoragic”, spun medicii de la Spitalul de Urgență Craiova.

După finalizarea intervenției chirurgicale va fi transferat în clinica ATI unde va fi monitorizat permanent, va primi tratament de terapie intensivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net