Ultima dorință a lui Meliss, fata ucisă cu sânge rece. A murit fără să-și împlinească cel mai mare vis

Astăzi, Meliss, fata de 14 ani care a fost ucisă în Grădina Botanică, a fost condusă pe ultimul drum. Nenumărați oameni, foarte mulți colegi care au venit să-și ia rămas bun de la prietena lor, de la colega lor, dar și oameni care n-au cunoscut-o niciodată, au venit să fie alături de familia îndurerată. Meliss a părăsit această lume fără să își îndeplinească cea mai mare dorință.

Meliss a murit fără să-și împlinească cel mai mare vis
Meliss a murit fără să-și împlinească cel mai mare vis

Pe data de 27 iunie, Meliss, în vârstă de 14 ani, și prietenul ei Emi, în vârstă de 19 ani, au fost atacați de un elev de la Liceul Militar din Craiova, în vârstă de 17 ani, în Grădina Botanică. Din păcate, tânără s-a stins din viață în brațele medicilor care au încercat cu disperare să o salveze.

Melis a lăsat în urmă multe vise neîmplinite. Se pregătea să intre la liceu și tocmai susținuse Evaluare Națională cu câteva zile mai devreme de tragicul incident. Pentru o clipă, nu și-ar fi putut imagina că va muri la o vârstă atât de fragedă. Sute de oameni au însoțit-o pe fată pe ultimul drum. Colegii de clasă ai lui Melis au decis să clarifice situația în care se afla tânăra. Aceștia au primit albumul de absolvire și s-au uitat la pozele făcute împreună cu Melis, chiar în Grădina Botanică.

Ultima dorință a lui Meliss

Mai mult decât atât, din cauza informaților care au apărut în spațiul public, ei sunt și mai revoltați. Este vorba despre cele potrivit cărora criminalul ar fi fost iubitul ei. Conform colegilor, tânăra nu a avut alt prieten înainte să-l cunoască pe Emi.

De asemenea, cei care au cunoscut-o, spun că tânăra aștepta cu nerăbdare rezultatele la Evaluarea Națională, având în vedere stresul din ultima perioadă. Se pare, însă, că, din păcate, nu a mai avut ocazia. Printre altele, apropiații tinerei au dezvăluit care era și cea mai mare dorință a sa. Melis a participat la un curs de educație financiară în anul 2021 și își dorea să economisească bani, astfel încât, la 18 ani, să își îndeplinească visul de a călători în America.

Visul ei nu a mai apucat să devină realitate. Astăzi, la Craiova, peste 200 sute de oameni, rude, prieteni, colegi dar şi simpli necunoscuţi, au condus-o pe Meliss pe ultimul drum. Cortegiul funerar a plecat la orele prânzului de la Biserica Sfântul Spiridon din Craiova, s-a oprit la casa lui Meliss, fiind pentru ultima oară când aceasta va trece prin locul unde a crescut, și s-a îndreptat către Cimitirul Sineasca, acolo unde tânără a fost înmormântată.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net