Părinții șoferului drogat, prima reacție după nenorocirea provocată de fiul lor. „Nu căutăm o cale ușoară”

Părinții lui Vlad Pascu, șoferul care a provocat în weekend tragedia din localitatea 2 Mai au vorbit pentru prima oară despre nenorocirea provocată de fiul lor. Într-un comunicat pentru HotNews, ei spun că nu încearcă să îl ferească pe fiul lor de răspunderea faptelor sale. Oamenii spun că sunt „pustiiți” sufletește și că trăiesc „o suferință fără margini”.

image

La două zile după tragedia care a avut loc sâmbătă dimineață în localitatea 2 Mai, părinții lui Vlad Pascu, șoferul de 19 ani, drogat cu trei substanțe interzise în momentul în care a provocat accidentul, au avut o primă reacție.

„Înțelegem pe deplin situația”

Cunoscuți oameni de afaceri din Capitală, soții Miruna și Mihai Pascu spun într-un comunicat pentru Hot News că „nu există cuvinte” prin care să își exprime suferința după cele întâmplate.

„Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat.

Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil.

Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate”, se arată în comunicatul soților Pascu.

„Nu încercam să-l ferim de răspundere”

Miruna și Mihai Pascu asigură în același comunicat că nu vor încerca să îl absolve pe fiul lor de rigorile legii. În spațiul online au apărut mai multe comentarii prin care internauții vorbeau de o posibilă „mușamalizare”.

Tânărul Vlad Pascu fusese oprit de poliție înainte de tragedie și, deși s-au găsit droguri în mașina lui, a fost lăsat să plece.

„Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale.

Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găși o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente.

Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ,,ușoară,, pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”.

Vlad Pascu, de două ori la dezintoxicare

Tânărul de 19 ani nu era la prima interacțiune cu substanțele interzise, așa cum declarase sâmbătă avocata care îl reprezintă.

În 2022, el a fost cercetat pentru deținere de droguri, potrivit unei decizii a Tribunalului București, publicată pe portalul instanțelor de judecată. Pascu a scăpat însă de urmărirea penală după ce procurorii DIICOT au renunțat la dosar pentru că ar fi fost vorba de o cantitate mică de droguri, respectiv 0,68 g cannabis.

Mai mult, Vlad Pascu ar fi ajuns la o clinică din București pentru o cură de dezintoxicare, iar la începutul acestui an, tatăl lui l-a dus la o clinică specializată în Olanda. Imediat, însă, ce tânărul a revenit în țară a reluat legăturile cu anturajul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net