„Nu i-am luat mașină, i-am luat loc de veci”. Tânăra care a murit în accidentul din 2 Mai, de nerecunocut la morgă

Părinții fetei care a murit în accidentul crunt de ieri, din 2 mai, au ajuns la morga din Mangalia. Vizibil marcați de pierderea fiicei lor, ei au povestit presei că trupul fetei lor a fost făcut zob.

Tânărul a fost arestat preventiv / foto: captură video
Tânărul a fost arestat preventiv / foto: captură video

Tatăl fetei face acuzații grave, susținând că poliția nu l-a sunat pentru a-l anunța de tragicul accident. Cătălin Ștefan Dragomir a venit împreună cu soția sa și bunica fetei pentru a o identifica pe tânăra care venise la mare doar cu o zi înainte de tragicul accident.

El spune că fiica lui a fost un copil tare cuminte, învăța foarte bine, nu lipsea de acasă, nu fuma și nu bea. Tânăra era bursieră și a luat 9.81 la examenul de bacalaureat, potrivit familiei.

Odată ajuns la morgă, bărbatul a fost cel care a identifica pe fată, nu le-a lăsat pe soția sa și bunica fetei să o vadă pentru că ar fi fost șocate, oasele ei fiind fracturate aproape în totalitate în accident.

„Nu mai e copilul meu. A fost împrăștiată... doar că e în piele, atât”, a spus tatăl în fața morgii din Mangalia, potrivit Antena 3. Bunica fetei, cu lacrimi în ochi, a spus că cei de la morgă nu pot să o îmbrace.

Fata tocmai ce urma să primească în dar o mașină

Tatăl fetei de 20 de ani a povestit că s-a întors din Germania, unde lucrează, pentru a petrece concediul alături de familie. Împreună cu cealaltă fiică și soția sa ar fi urmat să vină la mare pentru o vacanță cu fiica sa care a murit sâmbătă dimineață.

Tânăra venise la mare alături de colegii ei de Facultatea de Geografie din București. Tânărul care a murit alături de fiica sa era cu un an mai mare, a povestit tatăl tinerei.

Ea își anunțase tatăl că a luat carnetul de conducere, în urmă cu o lună și jumătate și urmau să cumpere o mașină. Vorbise cu ea marți despre cursul valutar ca să știe câți bani ar fi necesari pentru achiziționarea unui autoturism.

„Nu i-am luat maşină, tocmai luase carnetul, mi-a făcut o surpriză. I-am luat loc de veci acum”, a mărturisit bărbatul în fața presei.

„Mulțumim Poliției Române!”

Acum, tatăl fetei vrea ca tănărul să facă închisoare pentru fapta sa și ca alți tineri care se droghează să vadă ce se poate întâmpla și să nu se mai urce la volan sub influența stupefiantelor.

Bărbatul acuză poliția că nu familia nu a fost înștiințată despre moartea fiicei lor. Cei de la pompe funebre au fost cei care i-au sunat, a spus tatăl fetei.

„Mulțumim Poliției Române! Nu m-a contactat nimeni să ne spună 'dom'le, știți, fata dumnevoastră a pățit ceva'. Nu. De aici, de la pompe funebre. Deci poliția, nu.Aseară m-am apucat să caut eu numerele de telefon pe internet.”, a povestit Cătălin Ștefan Dragomir.

Bărbatul a aflat de moarte fiicei de la un văr, care era cu ea în momentul accidentului. Băiatul a scăpat cu o sperietură zdravănă și este în șoc.

El susține că nici până acum nu fost sunat de cei de la poliție.

Tânărul drogat a fost arestat preventiv

Șoferul de 19 ani care s-a urcat drogat la volan, a lovit în plin un grup de tineri și a ucis doi dintre ei, sâmbătă, în stațiunea 2 Mai, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Judecătoria Mangalia a decis să admită propunerea de arestare preventivă formulată de procurori în cazul tânărului de 19 ani. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.

El a fost scos din sediul Judecătoriei Mangalia şi va fi dus în arestul IPJ Constanţa. Cei opt tineri se aflau pe marginea Drumului Național 39, între Mangalia și Vama Veche, atunci când o mașină i-a lovit din plin, puțin după ora 5 dimineața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
ed dwight profimedia jpg
bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net