VIDEO Români morți în Grecia într-un accident înfiorător. Doi copii sunt în stare critică

Ultima actualizare:

Un accident înfiorător a avut loc miercuri pe autostrada Salonic- Serres. Mașina în care se afla o familie de români s-a izbit violent de un TIR. Prea elenă a transmis că doi adulți și-au pierdut viața pe loc ca urmare a impactului. În mașină se aflau și doi copii de 7 și 10 ani care au fost răniți grav.

image

Doi români, soț și soție, au murit pe loc

Potrivit mai multor site-uri de știri din Grecia, părinții, în vârstă de 45 și 48 de ani, au murit pe loc, iar cei doi copii, în vârstă de șapte și 10 ani, au fost grav răniți, potrivit primelor informații furnizate de autoritățile grecești.

Mașina românilor a intrat în coliziune cu un TIR la kilometrul 18 al autostrăzii Salonic-Serres, care face legătura cu granița greco-bulgară.

Un accident de circulație a avut loc în jurul prânzului pe Autostrada Națională Salonic - Serres, relatează RThess.

O mașină a intrat în coliziune cu un camion la kilometrul 18 al Autostrăzii.

Rezultatul accidentului a fost tragic. Șoferul și soția lui care se aflau în mașina cu numere de România au suferit răni incompatibile cu viața. Potrivit poliției cei doi sunt cetățeni români și au 45, respectiv 48 de ani.

Doi copii în stare gravă

Se pare că românii românii se îndreptau spre Bulgaria cu scopul de a ajunge acasă, în România. În mașină se aflau și copiii lor cu vârste de 7 și 10 ani. Ambulanțele i-au preluat imediat pe micuți, iar starea lor pare să fie foarte gravă.

În urma accidentului, pe Autostrada Națională Salonic - Serres s-a creat o coloană impresionantă.

Ne-am întors recent din Grecia. Din păcate unii intra in depășire fara motiv. Ești în concediu alocați suficient timp. Este necesar să îți iei și pauze scurte la un anumit interval. Pretuiti-va viața!”, a scris un român pe facebook după accidentul cumplit de la Salonic.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili dinamica producerii acestui accident rutier grav, care a curmat viața a doi români.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net