"Nu mai calc aici". Explozie de reclamații din vacanțele în Grecia. Turiștii români povestesc experiențe halucinante

Ca în fiecare an, românii au cumpărat masiv vacanțe în Grecia. De cel puțin două decenii, insulele elene sunt pe primul loc în preferințele românilor pentru prețul accesibil, servicii si bineînțeles pentru peisajele extraordinare pe care le oferă țara. Anul acesta, însă, se pare ca au rămas în mare parte, doar peisajele pentru că prețurile și serviciile au lăsat de dorit pentru mulți romani. Vara 2023 a strâns mai multe reclamații ca oricând, grupurile de pe rețelele sociale fiind asaltate de românii care și-au văzut vacanțele distruse. Cei mai mulți s-au confruntat cu situații în care serviciile nu au fost onorate de gazdele elene, dar au fost și situații grave în care turiștii români s-au trezit noaptea cu hoții peste ei.

image

Vacanțele în Grecia par că nu mai sunt ce au fost odată. Nemulțumirile românilor expuse pe rețelele sociale sunt mai multe ca niciodată. De la atitudinea neprietenoasă a grecilor, la tarifele nejustificat de mari până la hoții care i-au atacat pe plajă sau au intrat peste ei în vile, reclamațiile au atins un număr fără precedent.

„Situația a scăpat de sub control”

Grecia (nu toată, doar partea asta foarte turistică) începe să devină tot mai penibilă.

Cineva, într-o postare de ieri întreba foarte intrigat (pe bună dreptate) ca este plin de reclamații, de nemulțumiri și oamenii tot aleg acesta destinație...de ce?

Adevărul este că situația a cam scăpat de sub control, toți vor să câștige bani mulți și ușor, mai ales pe prosteala și lipsa de informații

Problema este alta... cine ar putea să facă ceva NU FACE, din diverse considerende (nu le enumăr, ca este jenant).

Scriem toți de hăbăugi și cineva se distrează pe seama seama noastră...”, este mesajul unei românce pe un grup de reclamații de pe Facebook.

„Am fost furați cu noi în casă”

Poate unul dintre cele mai grave cazuri este al unei românce care s-a trezit că hoții i-au pătruns în vilă în timp ce toată familia, doi adulți și doi copii, dormeau. Femeia reclamă faptul că nu a fost luată în seamă de administratorii resortului, iar când a cerut imagini de pe camera de supraveghere i s-a spus că acestea nu funcționează decât iarna.

„Atentie!

Scriu părerea mea despre POHODA Villas Resort- Skala Fourka! Am fost cazați în perioada 3-10 august la Vila 7. În privința curățeniei nu am nimic de reproșat. Totul impecabil,dar siguranța 0!

În ultima seară venind dupa o zi întreaga dintr o croazieră pe mare plecatți la 8 dimineața și întorși la 23:45 am fost furați cu noi in casă!

Cel mai grav lucru este că baiatul meu cel mare dormea fix în living unde a/au intrat hoțul(ii)... Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă el se trezea cu el(i) în casa(...)

Nu există în marele resort luxos de vile nicio camera...gazdele spunând că au doar pentru iarnă deoarece pleacă de acolo, ei fiind cehi.

A venit politia, am dat declaratii și la ei la sediu, dar degeaba... Au fost pentru amprente si ni s a comunicat de catre gazde ca nu s ar fi găsit nicio amprenta deoarece materialul nu este ok si nu se pot lua amprente de pe el... Este totul o înscenare cusută cu ață albă... De ce fix in ultima seara s a intamplat? De ce cand a venit persoana care avea grija de resort a pus direct mana pe geam si l-a închis? De ce m-au întrebat de mai multe ori dacă merg la politie? De ce camerele funcționează doar iarna? Unde sunt camerele pentru că eu nu am văzut niciuna?

Sunt multe întrebări fără răspuns! Vreau să trag un semnal de alarma tuturor persoanelor care se vor caza acolo să nu lase geamurile rabatate pentru că plătesc bani grei pentru siguranța 0!!!!

Au furat vreo 800 si ceva de euro. De telefoane nu s-au atins...laptop sau alte bunuri care mai erau in living... Banii contează prea puțin...spaima a fost MARE!”, este mesajul unei românce care a adunat sute de comentarii.

Unghie găsită în paharul cu suc

Aș vrea să fac o reclamație cu privire la servirea de la Cafe Alexandros din Limenaria. Deși am ales aceasta cafenea pentru că era cocheta, la malul marii, s-a dovedit a fi o alegere proastă....am cerut un smoothie de căpșuni în care am gasit o unghie....deși am lăsat paharul nebăut, am sesizat ospătarul și am cerut o sticlă de apă să îmi treacă greața care mi-a venit....cu toate astea, tot m-a taxat pentru paharul cu pricina....nu a schițat nici un gest prin care să se scuze”, își povestește indignată experiența o altă româncă.

O altă româncă povestește pe grupul dedicat reclamațiilor privind vacanțele în Grecia că a fost furată într-o secundă, ținând rucsacul pe spate. Cei mai mulți dintre români își împărtășesc pe grupul specializat experinețele neplăcute întâlnite în diverse resorturi de 5 sau 5 stele unde și-au petrecut sejurul, reclamând faptul că serviciile au lăsat mult de dorit. 

Un turist român a filmat chiar și un șobolan printre farfuriile din bucătărie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net