Valentin Sanfira, operat de urgență după un accident în Italia. Ce se întâmplă cu el și soția sa: „Din păcate, a fost...”

Ultima actualizare:

Sperietură groaznică pentru familia de artiști Codruța Filip (25 de ani) și Valentin Sanfira (33 de ani)! 

Cei doi soți se aflau într-o frumoasă vacanță în Italia și dintr-o dată totul s-a transformat într-un vis urât. Nu se știe exact în ce zona a avut loc accidentul și unde se aflau atunci cei doi soți pentru că nu au mai fost atât de activi pe rețelele de socializare și nu au apucat să posteze încă imagini din vacanță. Dacă au fost în munți, la schi, sau accidentul s-a întâmplat pe un skijet, asta trebuie să povestească exact protagonistul.

Îndrăgitul artist de muzică populară a avut parte de un accident în urma căruia a trebuit operat de urgență pentru că și-a rupt piciorul. Acesta și-a speriat teribil soția aflată lângă el în acel moment, mai ales că erau și departe de casă.

Pentru a nu-și îngrijora fanii și din cauza faptului că este nevoit acum să își reprogrameze concertele la care nu mai poate ajunge având în vedere că este încă spitalizat în Italia și încă nu știe cum va decurge venirea lui acasă, Valentin Sanfira a făcut un anunț pe rețelele de socializare și și-a informat urmăritorii cu privire la starea lui de sănătate. 

Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate. 

Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună. 

După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot!  

Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos. 

Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț!”, a transmis Valentin Sanfira de pe patul de spital, “flancat” de medicii care l-au operat.

Contactată de reporterii Click!, pentru mai multe detalii cu privire la accidentul soțului ei, Valentin Sanfira, Codruța Filip are deocamdată telefonul închis. Aflat pentru moment încă în spital, Valentin Sanfira nu a putut fi nici el contactat.

Buni prieteni și colegi de breaslă cu Valentin Sanfira și Codruța Filip, cuplul  format din Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sunt cu gândul și cu sufletul alături de cântărețul de muzică populară. „Să te faci bine, Valică! Noi suntem alături de tine!”, i-a transmis fina Cleopatra Stratan!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net