Când fac nuntă Valentin Sanfira și Codruța Filip. Au amânat-o de două ori

Valentin Sanfira, fosta vedetă de la Prima TV, și iubita lui Codruța se pregătesc anul acesta de nuntă, după mai multe amânări din cauza pandemiei de coronavirus.

Valentin Sanfira și Codruța fac nunta anul acesta, în octombrie
Valentin Sanfira și Codruța fac nunta anul acesta, în octombrie

Click! i-a întâlnit pe Valentin Sanfira (32 de ani) și pe Codruța (27 de ani) chiar la premiera unui film de dragoste, "Marry Me" / "Căsătorește-te cu mine", pe care au venit să-l vadă împreună cu prietenii.

Povestea celor doi interpreți este deja cunoscută publicului larg, mai ales că Valentin și Codruța au mers la ofițerul Stării Civile în pandemie și au făcut petrecerea de cununie pe o pajiște.

Din păcate, pandemia le-a dat planurile de nuntă peste cap, însă noi am aflat toate detaliile.

"Bucuroși facem nuntă pe 15 octombrie, anul acesta, va invităm pe toți. Nu mai amânăm, am făcut-o deja de două ori. Însă data trecută, în 2020, am făcut cununia civilă și anul acesta facem, în sfârșit, nunta. Vreau să ne distrăm cu prietenii și să cântăm și să dansăm", au declarat cei doi pentru Click!

Valentin și Codruța: ”Ne dorim un copil, băiat să fie!”

Cât despre gândurile de a-și mări familia, cei doi ne-au mărturisit că se gândesc serios la acest lucru, dar așteaptă să-și ia de-o grijă cu nunta.

"După nuntă. Mai așteptăm să ne luăm de o grijă cu nunta, că este stres, nu este simplu cu organizatul, și apoi vedem. Ne dorim foarte mult, dar am zis să le luăm pe rând că așa e frumos. Ne dorim copil, băiat să fie. Și deocamdată unul.

Și dacă iese fată, să fie sănătoasă. O facem cântăreață. Și pe băiat îl facem cântăreț dacă are voce. Dacă sunt talentați, vedem. Să-și aleagă singuri drumul prin viață. Se spune că băieții seamănă cu mamele iar fetele cu tații. Indiferent ce va fi va avea voce de la amândoi. Vom trăi și vom vedea, momentan ne relaxăm la film cu prietenii și vedem ce va mai fi pînă atunci", ne-au mărturisit cei doi soliști.

Codruța Filip și Valentin Sanfira ar fi trebuit să ajungă în fața altarului vara trecută, dar au amânat evenimentul, pentru că-și doresc o nuntă fastuoasă, cu cel puțin 300 de invitați, lucru mai gru de realizat din cauza restricțiilor impuse de pandemioa de coronavirus.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net