Valentin Sanfira, fostul coleg al lui Horia Vârlan, s-a însurat. Mireasa, rochie sexy, cu vedere la picioare

image
Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit pe 10.10.2020foto: Facebook

Fosta gazdă a emisiunii „Mama mea găteşte mai bine”, de la Prima TV, cântăreţul de muzică populară Valentin Sanfira (30 de ani), s-a însurat pe 10 octombrie cu iubita lui, și ea cântăreața de muzică dance, superba Codruța Filip (24 de ani). Mireasa a avut o rochie îndrăzneață, care i-a venit perfect.

Pe vremea când prezenta "Mama mea gătește mai bine", cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira ne-a povestit că se însoară pe 10 octombrie 2020. Și, în ciuda pandemiei, cei doi îndrăgostiți iată că au făcut nunta la care au visat amândoi.

image
Valentin Sanfira și Codruța Filip, în cea mai fericită zi a lor

"Da, mă însor pe 10 octombrie. Iubita mea, Codruţa Elena Filip, e o fată minunată, că de aia o iau de soţie. Am cunoscut-o la Kanal D, la Teo Show. Ea cânta muzică uşoară, e masterandă la Drept şi acum e angajată la ANAF. Naşii sunt Adriana şi Dumitru Nistor, nişte prieteni de familie mai vechi. Ne-am gândit şi la luna de miere, avem mai multe variante: cum va fi în perioada iernii, ori ne ducem în Laponia, în satul lui Moş Crăciun, fie plecăm undeva într-un loc exotic, la căldură. Încă nu ne-am hotărât. Ne-am mutat împreună în Corbeanca, stăm la casă, lângă lac. Am găsit un loc liniştit în care ne putem relaxa. Putem spune că am început deja pregătirile de nuntă, am ales sala, muzica, rămâne să stabilim meniul şi alte detalii... flori...etc. Vom face nuntă la Snagov şi vom avea în jur de 300 de invitaţi”, a povestit Valentin Sanfira la vremea aceea.

image
Valentin Sanfira și Codruța Filip, în cea mai fericită zi a lor foto: Facebook

Totul s-a adeverit, mai puțin partea cu invitații, căci din cauza pandemiei au mai fost tăiați de pe listă. Însă familia și prietenii de suflet au fost prezenți, iar printre acestia s-a numarat și solista de muzică populară Claudia Ghitulescu.

image

Codruța Filip a arătat superb în ziua căsătoriei. Această a purtat o rochie de culoare albă, lungă, mulată și cu o tăietură adâncă pe un picior. Rochia i-a pus foarte bine în valoare silueta perfectă. La rândul său, mirele a purtat un costum special, de culoare neagră, cu broderii aurii pe sacou, în care a arătat impecabil.

Citește și:

Partenerul de emisiune al lui Horia Vîrlan, viață de telenovelă

Valentin Sanfira e gata de însurătoare: «M-am îndrăgostit de ea într-o secundă, este o fată frumoasă și simplă!»

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
sju slatina
Raluca Turcan FOTO gov.ro
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg