Ana Morodan rupe tăcerea după mai bine de 4 luni de la accident: „Mă întorceam iarăși la...”

La mai bine de patru luni de la incidentul în care Ana Morodan a fost oprită de Poliția Rutieră și depistată pozitiv la consumul de substanțe interzise, femeia și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai dificile momente din viața ei, mai ales cel în care a descoperit că este dependentă de Xanax. 

ana morodan instagram jpg

Cu ocazia acestui indicent neplăcut, Ana Morodan și-a dat seama de problemele cu care se confruntă și, spune ea, dacă nu s-ar fi întâmplat, nu ar fi conștientizat multe dintre lucrurile pe care le are de rezolvat. 

Ana Morodan: „Datorită lucrului care s-a întâmplat mi-am dat seama și ce vreau să fac”

Invitată la podcastul lui Gojira, „Contesa Digitală” a mărturisit că incindentul neplăcut prin care a trecut a reprezentat cea mai mare cumpănă din viața ei, și și-a dat seama că este dependentă de Xanax. 

„Între emisiunea de la televizor, business-urile mele și 16 clienți pe săptămână, dormeam când apucam…în astea trei luni am înțeles cu adevărat că eu chiar nu mai scop, nu-mi mai place ce fac, mi-am pierdut vulnerabilitatea, empatia, sensibilitatea pentru că lumea în care trăiesc eu glamourul este un înveliș ieftin, nu e o lume în care poți să fii sensibil, e o lume foarte superficială.

De câte ori oboseam și de câte ori ignoram burn-out-ul și episoadele depresive și anxietatea, mă întorceam iarăși la Xanax, apoi iarăși îl lăsam, m-am lăsat și 8 luni de zile și iar se întâmpla ceva.

Dacă nu făceam ce-am făcut, nu eram nici eu capabilă să mă opresc, nu știu cum. Bunica mea avea o vorbă că în tot răul e și un bine, dar cred că e bine ce s-a întâmplat pentru că nu mai puteam să fac asta și cred că vreau să fac cu personajul meu public altceva și datorită lucrului care s-a întâmplat mi-am dat seama și ce vreau să fac. Oamenii trec prin viață și îmi place să cred că viața n-a trecut peste mine degeaba și atunci oamenii evoluează. Cred că sunt un om foarte norocos mă bucur foarte mult că nu am accidentat pe nimeni.”, a declarat Ana Morodan în podcastul lui Gojira.

Ana Morodan, despre cel mai mare regret amoros 

Chiar și în momentul de față, Ana Morodan regretă că s-a despărțit de fostul ei iubit, cu care a fost împreună vreme de șapte ani și jumătate. Vedeta consideră că s-a despărțit de el în timp ce a acționat sub impuls și nu s-a gândit de două ori înainte. 

„Am avut o relație de lungă durată, de șapte ani și jumătate, care s-a terminat dintr-o discuție, în care partenerul meu a zis ceva de business-ul meu…apoi s-a rugat de mine șase luni să ne împăcam, n-am vrut. Apoi am conștientizat ce am făcut și mi-a părut rău și mi-a fost greu să trăiesc cu regretul…. Dacă stăm să ne gândim nu sunt primul influencer care a fost prins la volan sub efectul unor substanțe, dar linșajul mediatic a fost la mine mai mare.

În plan personal, cel mai mare regret este că trebuia să acționez mai matur și nu atât de impulsiv când am ales să termin în relația în care am fost și probabil va trebui să trăiesc cu asta și nu-i ușor. Pe plan profesional îmi pare că nu am conștientizat clar că nu-mi mai place fac și nu m-am oprit atunci, pentru că până acum era construit ce vreau să încep acum, un alt regret este că întotdeauna m-am mândrit că sunt un om profesionist și din cauză că nu-mi mai plăcea ce fac nu mai avea drive-ul ăsta.”, a mai spus Ana Morodan, pentru sursa menționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net