Ana Morodan și-a luat șofer sexy! Cine e tânărul care o plimbă pe „Contesa digitală” cu mașina prin oraș?

Ana Morodan a decis să-și angajeze un șofer după accidentul rutier pe care l-a provocat în luna martie. „Contesa digitală” are permisul suspendat și se află, momentan, într-un proces de recuperare, după ce a recunoscut că este dependentă de pastile antipsihotice.

Ana Morodan (38 de ani) a luat măsuri după accidentul rutier pe care l-a provocat în luna martie, din cauza substanțelor pe care le consumase și care i-au afectat starea de sănătate. Vedeta a ieșit public și a recunoscut, ulterior, că este dependentă de antidepresive puternice.

Morodan a urmat un tratament într-un centru de recuperare și, recent, a revenit pe sticlă, la Antena Stars, cu show-ul ei. Cu acest prilej, „Contesa digitală” a anunțat că a decis să își angajeze un șofer.

Bărbatul este un tânăr chipeș, pe nume Alex, are 25 de ani, și este fratele Dianei Ticiu, piretena vedetei, care apare și ea în show-ul de la Antena Stars.

Tânărul și șarmantul șofer o însoțește peste tot pe Ana Morodan și se asigură că vedeta este în siguranță pe șosele.

Ana Morodan: „Nu sunt într-o stare prea bună! Nu mai am voie să conduc!”

I l-am prezentat pe Alex, Anei, fratele meu vitreg. Are 25 de ani. Suntem frați de pe tată(...) Ana nu e într-o situație nemaipomenit de bună. I se întâmplă tot felul de lucruri pe care nu știe să le gestioneze.

Cred că e într-o situație extrem de dificilă, de care sunt convinsă că o va depăși, dar eu, ca și prietena ei, mă simt mult mai în siguranță că există un șofer care o duce, cineva care e în permanență în preajma ei”, a povestit Diana, prietena Anei Morodan, în reality show-ul pe care aceasta îl are la Antena Stars.

Ana Morodan a dezvăluit că și-a mutat și biroul în clădirea în care locuiește, cel puțin pentru o perioadă, până când își va reveni total.

Nu sunt într-o stare prea bună! Nu mai am voie să conduc! Nu am permis, așa că mi-am mutat si biroul la mine acasă, în același complex unde locuiesc”, a anunțat vedeta, într-un InstaStory.

Ana Morodan: „Am ajuns să stau în pat!”

Ana Morodan a început tratamentul împotriva dependenței de pastile de aproximativ două luni. „Contesa digitală” a mărturisit, însă, că are reacții adverse și că se mai confruntă și acum cu stări de anxietate și tristețe.

Ma gândeam acum că atunci când te lași prins numai de tristețe și de întuneric, uiți o groază de lucruri, așa, încetul cu încetul.

Mai ales când starea asta persistă de mai mult timp. Uiți o groază de lucruri faine și că ar trebuie să ne focusăm, să nu uităm de ele.

Eventual, pe mine cred că m-ar fi ajutat să-mi fac și o listă. Spre exemplu, pe mine m-a trigger-uit că vara asta am fost doar în locuri care au piscină și mi-am dat seama că mie îmi plăcea foarte mult să înot și nu m-am mai dus.

Am ajuns să stau în pat. (…) În rest, mă țin aici pe echilibru și îmi place că-mi iese, nu m-aș fi gândit”, a dezvăluit Ana Morodan, pe pagina ei de Instagram.

Trimisă în judecată pentru conducerea sub influenţa drogurilor şi cu permisul suspendat

Ana Morodan a fost trimisă în judecată, pe 21 iulie, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. În luna martie, aceasta a fost prinsă de polițiști conducând cu permisul suspendat şi sub influenţa alcoolului şi a drogurilor. Substanţa psihoactivă pe care ar fi consumat-o „Contesa digitală” este un sedativ hipnotic care-i afectează vigilenţa.

Vedeta a mai fost acuzată şi de săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

La sfârşitul lunii martie, un echipaj de la Poliţia Rutieră a făcut semn regulamentar de oprire unui autovehicul, la volanul căruia se afla chiar Ana Morodan. Şoferiţa nu s-a conformat, şi-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului au rezultat, din fericire, doar pagube materiale, conform Observatornews.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net