Ana Morodan, băgată în terapie! Ce regim i-au prescris medicii după ce a ajuns să fie dependentă de pastile antipsihotice

Ultima actualizare:

Ana Morodan e hotărâtă să-și schimbe viața! A început terapia anti-depresie! „Contesa digitală” ajunsese sa fie dependentă de pastile antipsihotice! Iată ce meniu i-au prescris medicii pentru „dezintoxicarea” organismului.

Ana Morodan (38 de ani) a intrat la terapie, după ultimele evenimente dramatice din viața ei. Vedeta tv a fost prinsă, de două ori, sunt influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise la volan, a ajuns la Poliție și i s-a întocmit dosar penal.

Se întâmpla în luna martie. Inițial, Ana Morodan, nu a vrut să ofere prea multe detalii despre starea ei, însă, recent, a recunoscut că se luptă cu depresia și stările de anxietate, și că devenise dependentă de pastile antipsihotice.

Ana Morodan, meniu prescris de medici: „Semințe de cânepă și usturoi negru!”

„Contesa digitală” a decis să-și schimbe total viața, așa că, în prezent, urmează o terapie și un regim drastic de dezintoxicarea organismului, prescris de medici.

Vedeta a detaliat ce anume mănâncă zilnic pentru a-și detoxifia organismul, care are carențe mari în urma cosumului necontrolat de pastile și a unui regim de viață haotic.

„Am intrat la terapieÎmi încep dimineața cu micul dejun, pe care eu nu obișnuiam să-l mănânc niciodată. Iaurt sau sana, anti stress superfood mix, fulgi de drojdie bio activă, psyilium, miez de dovleac fără sare, semințe chia, semințe de floarea soarelui crude, semințe de cânepă. Toate astea le mixez împreună.

Regimul a fost făcut special pentru mine de doctor Albu, în funcție de carențele pe care le am în organism. Am făcut analize. Mai consum și o lingură de miere pe stomacul gol, asta m-a învățat mama mea, iau o miere cu usturoi negru”, a mărturisit Ana Morodan, pe contul ei de socializare, unde a început să țină mai des legătura cu fanii ei.

„Trebuie să slăbesc că sunt umflățică!”

Dacă dimineața consumă un mix de semințe, pentru a doua masă a zilei vedeta își prepară singură mâncarea.

La amiază mănânc o salată pentru fibre, pe care o gătesc singură, cu o lingură de ulei de măsline și una de oțet balsamic. Îmi pregătesc eu singură și un piept de curcan, fără mirodenii, fără nimic. Trebuie să și slăbesc că nu mă simt bine. Sunt umflățică!”, a mai spus influencera.

Ajunsese dependentă de pastile! „Primul calmant l-am luat când mama a fost dignosticată cu șapte metastaze!”

După incidentul din luna martie, când a fost prinsă-n trafic sub influența unor substanțe, a alcoolului, dar și fără permis, „Contesa digitală” a vorbit, de abia acum, despre dependența ei de pastile.

Morodan susține că nu ar fi consumat substanțe interzise, ci testul ar fi ieșit pozitiv din cauza calmantelor pe care obișnuia să le consume în doze necontrolate, din cauza depresiei pe care o traversa.

Prima dată când am luat un calmant a fost când mama mea a fost diagnosticată cu șapte metastaze. Țin minte că toată frica și toată anxietatea pe care le-am simțit atunci s-au disipat.

Apoi am uitat, dar am trecut prin crize personale, prin doliu reprimat, pentru că eu aveam de lucru, și am mers la doctor pentru o rețetă de calmant. Am început să iau conform rețetei, până când, într-o zi, nu și-a mai făcut efectul. Apoi am început să iau mai mult.

Dar corpul dezvolta rezistență și am început să iau și mai mult, mai mult decât scria pe rețetă. Adicția se instalează foarte ușor, ajunsesem chiar să cred că eu sunt cool, că iau un medicament de la farmacie și nu mă droghez ca alții, asta cumva îmi legitima acțiunea.

Acum vreo doi ani a început să nu îmi mai placă absolut deloc ce fac, să nu-mi mai găsesc sensul. Începusem să-mi doresc altceva, dar nu puteam să mă opresc, aveam crize de anxietate când ieșeam la evenimente, nu mă mai regăseam în lumea asta, și ce am făcut, mi-a fost frică să mă opresc și am început să iau aproape zilnic.

Am făcut o criză, am negat-o în primă fază, apoi mi-a fost rușine, am avut remușcări și m-am oprit. Am crezut de multe ori, în acești patru ani, că mi-am revenit. M-am oprit chiar și 8 luni, dar apoi se întâmpla ceva și mă întorceam mereu. Este un medicament de la farmacie, ceea ce și era, doar că nu în supradoză”, a povestit Ana Morodan, despre lupta sa din ultima vreme cu adicția de pastile, pe contul ei de socializare.

Ana Morodan a fost reținută, pe 29 martie, după ce polițiștii au depistat-o în trafic sub influența alcoolului și a substanțelor stupefiante. La acea vreme, vedeta avea și permisul reținut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net