După scandalul cu băutură și droguri, Ana Morodan revine la TV! La ce televiziune va putea fi văzută

Influenceriţa Ana Morodan, cu peste 470.000 de fani pe Instagram, revine în atenţia publicului. Aceasta urmează să îşi reia emisiunea de pe TV, REAlă by Ana Morodan, difuzată de Antena Stars.

Ana Morodan revine la TV Foto: Instagram
Ana Morodan revine la TV Foto: Instagram

Ana Morodan revine la TV 

Ana Morodan a anunţat, printr-un mesaj în limba engleză, chiar pe Instagram că noile episoade ale emisiunii ce o are ca protagonistă vor fi difuzate în luna iulie. 

Emisiunea Anei Morodan a fost întreruptă în luna martie după ce a fost reţinută de poliţie pentru 24 de ore deoarece nu a oprit la semnalele acestora, a lovit două maşini şi a fost depistată pozitiv la alcool şi substanţe psihoactive. Ea a afirmat ulterior că nu a consumat droguri, dar că luase somnifere. 

Emisiunea Anei Morodan a fost întreruptă

Ea a declarat, în luna mai, că nu a plecat niciodată de la Antena Stars şi că a fost vorba doar de o pauză. „Eu n-am fost niciodată plecată de la Antena Stars. Emisiunea a fost întreruptă, ceea ce a fost firesc. Am stabilit toţi de comun acord ca în perioada în care eu am fost la procuror şi toate lucrurile care s-au întâmplat, nu puteam să apar pe post râzând şi distrându-mă. 

Contractul meu cu Antena Stars este în picioare. Nu s-a dizolvat şi noi, uite, în tot răul e şi un bine, că am început emisiunea asta care m-a terminat, efectiv. Şi-a pus amprenta şi oboseala. Căci să fii în faţa camerei atâtea ore nu e atât de uşor, cel puţin pentru mine”, declara Ana Morodan.

Ana Morodan a fost reținută de poliție

Ne amintim că, în luna martie, Ana Morodan, „contesa digitală”, a fost reținută de poliție, după ce a provocat un accident. Influencerița a refuzat inițial testarea, dar a fost descoperită conducând sub influența alcoolului și a drogurilor, la al doilea filtru, în aceeași seară.

Ana Morodan are dosar penal pentru trei infracțiuni: conducerea mașinii cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice.

Ana Morodan, mesaj pentru urmăritorii ei

Ana Morodan a postat pe rețelele sale de socializare un mesaj pentru urmăritori, în care le cere să nu îi urmeze exemplul și să fie blânzi cu ea.

„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu va lasați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta", spunea Ana Morodan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net